Στον… δρόμο που χάραξε ο Ολυμπιακός – Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφεται αποχώρηση από την ACB

Η κίνηση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει στο ημίχρονο του «αιώνιου» ημιτελικού στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τους «ερυθρόλευκους» να διαμαρτύρονται για την διατησία, δεν πέρασε απαρατήρητη στην Ευρώπη.

Στην Ισπανία, η ιδέα της αποχώρησης από την ACB Laliga, φαίνεται για την Ρεάλ Μαδρίτης,

σαν κάτι περισσότερο από μια πραγματικότητα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Αυτό μάλιστα λένε πως θα συμβεί, εφόσον η ισπανική λίγκα δεν παραδεχτεί ότι οι διαιτητές έκαναν λάθος, μετά τη χρήση του video review, στην φάση που έκρινε τον τελικό, με τη Μπαρτσελόνα να νικάει με 94-93 στην παράταση μέσα στην Μαδρίτη.

«Varça de basket». Así titula @elbernabeucom su portada de hoy. ¡Robo al @realmadrid! #RealMadridBarcelona 93-94 #CopaDelReyFinal Las árbitros son insaciables y también perjudican al @RMBaloncesto. #RealMadrid #RealMadridBasket #HalaMadridYNadaMás #MadridismoUnido pic.twitter.com/jAoKSzkRXf

— Juanma de la Poza (@JuanmadelaPoza) 18 Φεβρουαρίου 2019

Οι «αιώνιοι» αντίπαλοι στην Ισπανία επιβεβαίωσαν όλα τα προγνωστικά και χάρισαν ένα απολαυστικό ντέρμπι στους φιλάθλους. Για να φτάσουμε στην παράταση, χρειάστηκε το μεγάλο σουτ του Σέρχιο Γιουλ που έστειλε το ματς στη παράταση, αλλά για όλα όσα συνέβησαν στη παράταση θα μπορούσαν να γραφτούν… βιβλία.

¡¡@23Llull anota sobre la bocina para forzar la prórroga!! #CopaACB

Keywords
Τυχαία Θέματα