Τραγική κατάληξη: Νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι στην Κρήτη (ΦΩΤΟ)

Μέσα στο όχημα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου εντοπίστηκαν νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τον ant1news.gr, αυτήν τη στιγμή γίνονται προσπάθειες για να ανασυρθεί το αυτοκίνητο από τα ορμητικά νερά του ποταμού, τα οποία δυσχαιρένουν το έργο των συνεργείων διάσωσης, ενώ έχουν ανασυρθεί οι τρεις από τις τέσσερις σορούς.

Μέσα στο ΙΧ που παρασύρθηκε τη νύχτα του Σαββάτου βρίσκονταν η 30χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη, ο 29χρονος σύζυγός Κωνσταντίνος Γιαννακάκης, η 20χρονη αδελφή της Μαριλένα και η 58χρονη

μητέρα της, Μαρία Χατζηπάνου.

Η 30χρονη οδηγός του οχήματος είχε καλέσει την Αστυνομία λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν συνειδητοποίησε τον κίνδυνο που αντιμετώπιζαν, απευθύνοντας δραματική έκκληση προς τις Αρχές. Λίγα λεπτά αργότερα είχε καλέσει το 100 ο άνδρας της, ενημερώνοντας για την τοποθεσία τους. Σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου είχε γίνει η τελευταία κλήση εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας, σε δύσβατο σημείο μέσα στο Γεροπόταμο.

Η οικογένεια, που δεν ήταν από την περιοχή, είχε πάει σε έναν γάμο, αφήνοντας το έξι μηνών μωρό της στους γονείς του 29χρονου.

Φωτογραφίες: cretapost.gt

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα