Το φωσφοριζέ «φάουλ» του Γιώργου Καραμέρου και η κόντρα με Άδωνη

Επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η εμφάνιση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Καραμέρου σε εκπομπή του ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμέρος, εμφανίστηκε στην εν λόγω εκπομπή διαπράττοντας ένα επικοινωνιακό «φάουλ», καθώς φορούσε ένα φωσφοριζέ τζάκετ, το οποίο συνήθως φορούν άτομα που στελεχώνουν συνεργεία που εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους.

Η

εμφάνιση του αντιπεριφερειάρχη έγινε αντικείμενο διαδικτυακής κόντρας μεταξύ του ιδίου και του αντιπρόεδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιαδη.

«Τελικά λάθος γιλέκα πούλησα στην τηλεόραση, αυτό γράφει καλύτερα στην κάμερα έχει δίκιο ο Γ. Καραμέρος και δεν φωνάζουν κιόλας οι αριστεροί», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, στην προσπάθειά του να συμψηφίσει το γεγονός με τη δική του περίπτωση, η οποία προκάλεσε σάλο στα social media.

Τελικά λάθος γιλέκα πούλησα στην τηλεόραση, αυτό γράφει καλύτερα στην κάμερα έχει δίκιο ο @karameros και δεν φωνάζουν κιόλας οι αριστεροί pic.twitter.com/SqYOKhvYYw

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 18 Νοεμβρίου 2017

Λίγο αργότερα, ο κ. Καραμέρος «σήκωσε το γάντι» και απάντησε: «Δεν πάμε στα κανάλια, κρυβόμαστε λένε, πάμε στα κανάλια απευθείας από τα ρέματα και τις πλημμύρες γοα 10 λεπτά και μας κρίνουν για το dress code. Δεν βγάζεις άκρη».

Δεν πάμε στα κανάλια, κρυβόμαστε λένε, πάμε στα κανάλια απευθείας από τα ρέματα και τις πλημμύρες γοα 10 λεπτά και μας κρίνουν για το dress code.
Δεν βγάζεις άκρη https://t.co/l1UoImZga9

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) 18 Νοεμβρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα