Έλληνας ηθοποιός: Έχω κάνει τους «φόνους» μου, έχω «σκοτώσει» ανθρώπους…

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τις σχέσεις του με τους ανθρώπους και για τις ευκαιρίες που δίνει μέχρι να τους βγάλει από τη ζωή του.

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Ακόμα αναφέρθηκε στη σχέση του με τον χρόνο ο Αντώνης Λουδάρος.

Ποιο είναι το πιο έντονο συναίσθημα που έχεις νιώσει;

Έχω πάρει πολλές χαρές στη ζωή μου, είμαι χορτάτος. Οι λύπες είναι λιγότερες. Έχω ένα καλό, δεν θυμάμαι, έχω επιλεκτική μνήμη, ιδιαίτερα στη στεναχώρια.

Στη χαρά όχι τόσο, δεν είμαι αγνώμων. Το καλό πρέπει να το επιστρέφει κιόλας. θεωρώ ότι είναι πολύ «δεύτερο» συναίσθημα να εκδικηθείς ή να κάνεις κακό. Ξεχνάω ότι κάποιος μπορεί να με έχει πικράνει, γιατί κακό δεν μου έχει κάνει κανείς. Προσπαθώ να δίνω άφεση. Ένας άνθρωπος που δεν μου έχει φερθεί ωραία δεν θα γίνει φίλος μου. Στη ζωή μου, για να μπορέσω να σταθώ και να μην έχω ανθρώπους-βαρίδια γύρω μου, έχω κάνει τους «φόνους» μου, έχω «σκοτώσει» ανθρώπους που δεν με πήγαιναν μπροστά και ήθελαν να με κρατάνε πίσω. Έκοβα τον ομφάλιο ρόλο, έφευγαν από τη ζωή μου.

Ο χρόνος για σένα περνάει γρήγορα ή αργά;

Όταν ήμουν πιτσιρικάς, πέρναγε πολύ αργά, τώρα περνάει τρομακτικά γρήγορα. Προσπαθώ να τον διαχειριστώ, θέλω να κάνω πολύ γρήγορα πολλά πράγματα. Αυτός ο αγώνας ταχύτητας, όμως, σε κάνει να μην ευχαριστιέσαι τόσο πολλά πράγματα, δεν απολαμβάνει τις χαρές που έρχονται, κι αυτό είναι το κακό. Έχω τεράστια υπομονή, δίνω χρόνο στους ανθρώπους. Κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν από μόνοι τους, μπορεί να μη φταίνε, γιατί δεν βάζω τα σωστά όρια. Πάντα πίστευα πολύ ρομαντικά ότι οι άνθρωποι κάποια στιγμή καταλαβαίνουν, αλλά δεν καταλαβαίνουν, πρέπει να τους βάζεις όρια. Δεν μπορείς να κάνεις ανεξέλεγκτα ό,τι θέλεις σε ψυχές. Μπορεί να μου πάρει χρόνια και να συγχωρώ, να κάνω υπομονή, αλλά κάποια στιγμή λέω: «Δεν κάνεις για τη ζωή μου», γιατί υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν «εγκλήματα». Δεν θα γεράσω και θα κάνω υπομονή. Πάντα συνεχίζω να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους.

Επιστρέφει;

Όχι, πραγματικά, ακόμα και να μου ζητήσει ο άλλος «συγγνώμη», δεν θα είμαι ο ίδιος όπως ήμουν, αλλάζει εντελώς η σχέση, είμαι επιφυλακτικός. Μπορεί να μιλάω κοινωνικά, αλλά δεν μπορώ να ξαναγίνω φίλος με ανθρώπους που με έχουν στεναχωρήσει και πικράνει.

Πηγή: Λοιπόν

Keywords
Τυχαία Θέματα