Το 112… χτυπά σε Πάρο και Αντίπαρο – Το μήνυμα σε κατοίκους και τουρίστες

Μήνυμα από το 112 έλαβαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (14/8) οι κάτοικοι της Πάρου αλλά και οι τουρίστες που βρίσκονται στο νησί με συστάσεις για την τήρηση των μέτρων προφύλαξης από τον κορονοϊό, όπως είχε προαναγγείλει, ανακοινώνοντας τα νέα μέτρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός είπε ότι θα σταλεί μήνυμα από το 112 τα επόμενα 24ωρα σε όλους τους πολίτες της χώρας με ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές με υψηλότερο επιδημιολογικό φορτίο, όπου μπορεί να ληφθούν ιδιαίτερα μέτρα

προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα μέτρα και έκανε έκκληση προς όλους, αλλά ιδιαίτερα στους νέους να δείξουν πειθαρχία, για να μην αναγκαστεί η κυβέρνηση να πάρει πιο έντονα μέτρα, που θα είναι καταστροφικά για την οικονομία μας.

Στο μήνυμα αυτό γίνεται γνωστό ότι Πάρος και Αντίπαρος έχουν υψηλό επιδημιολογικό φορτίο και καλούνται όσοι βρίσκονται στο νησί να φορούν μάσκες και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

«Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιής» τονίζεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα, με σύνδεσμο να παραπέμπει στα μέτρα αναλυτικά.

Υπενθυμίζεται ότι ειδικά στην Πάρο και στην Αντίπαρο ισχύουν τα εξής μέτρα:

Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης, όριο εννέα ατόμων σε κάθε δημόσια συνάθροιση.Όριο ατόμων στα τραπέζια των καταστημάτων. Απαγορεύονται, δηλαδή, εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις άνω των 9 ατόμων, στους χώρους εστίασης, μπαίνει πλαφόν 4 άτομα στα κέντρα εστίασης εκτός αν πρόκειται για οικογένεια που το όριο ανεβαίνει στα 6 άτομα.Υποχρεωτική χρήση μασκών παντού σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.Τα μαγαζιά θα κλείνουν τα μεσάνυχτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα