«Καρφί» Αντώναρου: Ποιο «ένοχο» μυστικό κρύβεται πίσω από το διάγγελμα Μητσοτάκη; (video)

Ερωτήματα και αιχμές για τους λόγους για τους οποίους το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη γυρίστηκε σε «green screen» διατυπώνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Επιμένω: Γιατί δεν μας ομολογεί η κυβέρνηση ότι το διάγγελμα του ο Μητσοτάκης το μαγνητοσκόπησε με green wall; Ποιο “ένοχο” μυστικό κρύβεται από πίσω; Απλή υποψία που μπορεί και να μην

ευσταθεί: Μήπως είχαν αρχίσει εργασίες στο γραφείο του που δεν έχουν ολοκληρωθεί; Η υπάρχει ( όπως ακούγεται…) κάτι άλλο πιο σύνθετο;».

Επιμένω: Γιατι δεν μας ομολογεί η κυβέρνηση ότι το διαγγελμα του ο Μητσοτακης το μαγνητοσκόπησε με green wall; Ποιο "…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Freitag, 14. August 2020

Το «green screen» διάγγελμα

Υπενθυμίζεται ότι μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη το απόγευμα της Τετάρτης για την κρίση στο Αιγαίο με την Τουρκία, πήραν μορφή «χιονοστιβάδας» τα επικριτικά σχόλια και τα ερωτήματα στα social media, καθώς σύμφωνα με τεχνικούς της τηλεόρασης, το διάγγελμα φαίνεται να γυρίστηκε σε «green screen».

Έτσι, εκτός της εκτίμησης που έκανε ο κ. Μητσοτάκης περί «κινδύνου ατυχήματος που καραδοκεί», αλλά και της διάνοιξης του «δρόμου» για προσφυγή σε διεθνές δικαστήριο για τις θαλάσσιες ζώνες σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο, ένα ακόμη ζήτημα που απασχόλησε πολλούς ήταν το πού βρισκόταν ο πρωθυπουργός της ώρα της κρίσης κατά την οποία προβλήθηκε το διάγγελμα και γιατί έπρεπε να φαίνεται ότι βρισκόταν στο γραφείο του στο Μαξίμου.

Κι αυτό γιατί όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στο βίντεο, το φόντο στο διάγγελμα δεν φαίνεται να ήταν φυσικό αλλά «green screen». Με λίγα λόγια φαίνεται να γυρίστηκε αλλού και σε πράσινο φόντο και στη συνέχεια να έγινε ένθεση της φωτογραφίας του γραφείου του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Βίντεο-παράδειγμα:

Ενδεικτικά ορισμένα από τα σχόλια στα social media για το «green screen» διάγγελμα:

Έλειπα κι έχασα το #διαγγελμα.
Διαβάζω για αερολογίες & green screen.
Βάζω να δω.
Ξεκάθαρο green screen (blue που λένε κάποιοι με μπλε ρούχα, δεν παίζει).
Δείτε το μαλλί του, αριστερή πλευρά όπως κοιτάμε σε αντίθεση με τα μαύρα βιβλία – οι φακοί δεν γράφουν έτσι, ξεκάθαρο μοντάζ.

— IosifKapa (@IosifKapa) August 13, 2020

Πες μου ότι το γύρισες από κει που διακοπαρεις να τρελαθω. Γιατί το Green screen κάνει κρα. https://t.co/6X6KoXvduf

— I_am_K (@ImK1938) August 12, 2020

Ο Κυριακούλης μιλά μπροστά σε green screen για να μας δείξει ότι είναι στη δουλειά και εμείς μιλάμε μπροστά σε green screen για να δείξουμε οτι είμαστε διακοπές.

— d.j. kriss (@krissgr) August 13, 2020

Οποιος αναρρωτιεται τι ειναι το blue box και το green screen που προφανως γυριστικε σημερα το #διαγγελμα του Κολαμπια δειτε το εδω

Keywords
Τυχαία Θέματα