Τι επιφυλλάσουν τα άστρα σήμερα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου;

ΚΡΙΟΣ

Σφύζετε από ζωή αυτές τις ημέρες, τεχνικά μιλώντας βρίσκεστε στα κάγκελα, είστε έτοιμοι να ανεβείτε στο Έβερεστ (του Κολωνακίου, έστω, σαν το γιο της Αλέκας Καλουδάκη), ωστόσο η δουλειά και η ρουτίνα και οι υποχρεώσεις και το κάθε τσόκαρο που ό,τι θυμάται, χαίρεται, σάς περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σας και χοροπηδάνε πάνω στα όποια συναισθήματα χαράς έχετε. Μην απογοητεύεστε όμως, διότι αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερες για να “ζοριστείτε δημιουργικά”, όπως κι αν θέλετε να το μεταφράσετε αυτό βάσει των προτεραιοτήτων σας. Η δουλειά, η φυσική σας κατάσταση, οτιδήποτε νέο σε αυτούς

τους τομείς, όσο κι αν το βαριέστε θανάσιμα αυτή τη στιγμή, θα είναι στο προσκήνιο και αυτό το Σαββατοκύριακο, συνεπώς όσο πιο γρήγορα το αποδεχτείτε, τόσο καλύτερα θα περάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζείτε στιγμές μεγάλου ντιριντάχτα, συναισθηματικώς, αφού τίποτα δε σας κρατάει (εκτός από τις εμμονούλες σας) από το να ριχτείτε με τα μούτρα στις εξόδους, να διερευνήσετε το πεδίο με τους υποψήφιους  και γενικότερα να το ρίξετε έξω με τρόπο που δε συνηθίζετε (δε συμπεριλαμβάνουμε τις ταβέρνες σε αυτή την κατηγορία διασκέδασης – εκεί ξέρουμε όλοι τι κάνετε). Τώρα που ξεκλειδωθήκατε και δεν είστε σαν κακό χρόνο να ‘χετε, αφήστε τους άλλους να σας προσεγγίσουν χωρίς να φοβάστε για το “πού θα πάει αυτό το λεωφορείο” (σπόιλερ: δε σας νοιάζει, αρκεί να επιβιβαστείτε σε αυτό). Η δημιουργικότητά σας παραμένει, επίσης, στα χάι της και παρότι δε σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα (ακόμα δεν τινάξατε από πάνω σας την άμμο των διακοπών, θέλουν oι προϊστάμενοι και να πεθάνετε και στη δουλειά), θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να μη χάσετε το hype.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό θα ήταν να σηκωθείτε από τον (πάρα πολύ άνετο, δε διαφωνούμε καθόλου σε αυτό) καναπέ σας, να κατεβάσετε μια νταμιτζάνα καφέ σκέτο, αν δείτε πως δεν ξε-ξυπνάτε, να χτυπήσετε λίγο το κεφάλι σας σε ένα ντουβάρι (απαλά, δε χρειάζονται υπερβολές) και να ασχοληθείτε με το σπίτι, το σόι και ό,τι άλλο σάς βασανίζει αυτές τις μέρες. Σάς έχει πάρει από κάτω η επιστροφή και το γεγονός πως όλη η ζωή δε γίνεται να είναι μόνο φαν, αλλά είναι κρίμα, διότι μπορείτε να κάνετε τόσα πράγματα για το σπίτι σας (και κατ’ επέκταση για εσάς) όλες αυτές τις ημέρες και μετά να ξενοιάσετε για πολύ καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από μέσα “τι νόημα έχει η ζωή αν δε μπορούμε να ‘μαστε μαζί”, κι απέξω “δε θέλω τίποτα ν’ ακούω πια για σένα, πού βρίσκεσαι, τι κάνεις, πώς περνάς” και αυτό λίγο – πολύ είναι η συναισθηματική σας κατάσταση εδώ και καιρό, απλά το κρύβετε επιμελώς. Μέχρι να αναζωπυρωθούν επί της ουσίας τα συναισθηματικά σας και τα γκομενικά μέτωπα, μπορείτε να συνεχίσετε τις τσάρκες σας προς άγραν νέου υλικού για μελέτη και στο μεταξύ οφείλετε να ασχοληθείτε με ό,τι σχετίζεται με τον τομέα της επικοινωνίας, τελειώνοντας με εκκρεμότητες που αφορούν σε ταξίδια και άλλες προοπτικές που μπορούν να φέρουν νέες συνεργασίες, ώστε να μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Ζήστε λίγο και μη φοβάστε.

ΛΕΩΝ

Αισθάνεστε ότι “you can’t get a break”,  ωστόσο μη νομίζετε πως και οι άλλοι περνάνε καλύτερα αυτές τις ημέρες, που το “σχολείο” ξεκινάει για όλους. Το βασικό σας θέμα είναι πως έχετε ξεχάσει ότι γενικά η ζωή είναι υποχρεώσεις με ολίγη ατόφια διασκέδαση και όχι το ανάποδο, κι επειδή έχετε μια τάση να ισοπεδώνετε ό,τι δε μπορείτε να διαχειριστείτε με τη μια. Το νου σας να έχετε στα λεφτά, διότι φεύγουν τα ρημάδια και δεν το παίρνετε χαμπάρι, ενώ παράλληλα ας μην είστε τόσο απασχολημένοι με τη διασκέδασή σας (ή την έλλειψή της), για να μη χάσετε καμία ευκαιρία να βγάλετε τίποτα εξτρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τίποτα (σχεδόν) δεν έχει αλλάξει από την προηγούμενη εβδομάδα, αν εξαιρέσουμε τα ζόρια που τραβάτε παγίως μόνοι σας, χωρίς (εμφανή) λόγο, απλά από φόβο ότι είναι “too good to be true” όλο αυτό που ζείτε. Συμπαντικά, πάντως, όλα συνηγορούν για να κάνετε μια νέα αρχή (πόσες φορές το έχετε διαβάσει αυτό, άραγε, αν είχατε ένα ευρώ για κάθε μία τώρα θα την είχατε κάνει αυτή την αρχή), για να κουλάρετε, να διώξετε από την καθημερινότητα ό,τι σας διαλύει. Διοχετεύστε όλη αυτή την ενέργεια κάπου και μην την αφήσετε να χαραμιστεί στο άγχος και τα υπαρξιακά ζητήματα που σας θέτει ο ζηλιάρης περίγυρός σας.

ΖΥΓΟΣ

Κανονικά θέλατε να ζείτε τη φάση όπου ο Θανάσης Αντετοκούνμπο χτυπάει ολόχαρος την πετσέτα του στο διαχωριστικό του πάγκου από το γήπεδο. Κανονικά. Στην πραγματικότητα μέσα σας συμβαίνει κάτι καθαρτικό (με την Δάντειο έννοια), από την άλλη όμως και πόσο να ζοριστείτε μετά το καλοκαίρι, πάνω που είπατε ότι θα αράξετε την πέτσα σας και δε θα ανησυχείτε για ό,τι ανήκει στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυστυχώς (ή ευτυχώς, αλλά σάς χαλάει λίγο το τσιλάρισμα) η δουλειά θα γίνει πιο απαιτητική αν δεν αποφασίσετε τι θα κάνετε με τα μέτωπα που έχετε ανοίξει, είτε βάζοντας όρια, είτε αφήνοντας περιθώρια, είτε τέλος πάντων με βάση την κρίση σας πρέπει να γίνει για να περνάτε καλύτερα και εσείς και οι άνθρωποί σας. Γκομενικά/ συναισθηματικά δεν κρατιέστε, και τίποτα δε μπορεί να σας το χαλάσει αυτό, εκτός φυσικά από τον ίδιο σας τον εαυτό (αλλά αυτό δεν αλλάζει ποτέ με εσάς).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχετε σταματήσει λεπτό να ασχολείστε με τη δουλειά (και έτσι θα σας πάει για μερικές μέρες ακόμα τουλάχιστον, για να μην πούμε για όλο το μήνα), σε βαθμό που έχετε αρχίσει και να βαριέστε με τη μονοθεματικότητα της φάσης – τι να κάνουμε όμως, αυτά έχει η κάργια η καριέρα (καλά, κατά βάθος γουστάρετε τρελά, απλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). To ζήτημα είναι να “ψήσετε” αυτούς που χρειάζεστε για να μην υπάρξουν αναίτια εμπόδια στο δρόμο σας, αλλά παράλληλα να μη χάσετε και τη μπάλα με τα γκομενικά/ συναισθηματικά σας, πράγμα που συμβαίνει συχνά όταν η προαναφερθείσα μονοθεματικότητα στρογγυλοκάθεται στη ζωή σας σαν ακάλεστη ξινή συμπεθέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ότι διαρκώς είστε έτοιμοι για τα χειρότερα είναι ταυτόχρονα μια από τις μεγαλύτερές σας αδυναμίες και αρετές. Δε γίνεται στο βωμό της ψυχολογικής προετοιμασίας να κλαίτε τον μακαρίτη πριν μας αφήσει από τον μάταιο τούτο κόσμο, κι αυτό να συμβαίνει σε κάθε τομέα της ζωής σας έτσι απλά, χωρίς να σας προβληματίζουν οι στιγμές που χάνετε. Αφήστε λίγο τον εαυτό σας ελεύθερο για να προγραμματίσει το φαν που θέλει να ζήσει, ιδίως το Σαββατοκύριακο,χαλαρώστε και δείτε το bigger picture, πως είναι μια περίοδος γενικότερα χαλαρή και χωρίς πολλές απαιτήσεις/ εξωτερικές πιέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πού πήγε αυτή η “μαγκιά” που είχατε τις προηγούμενες ημέρες; Πού πήγε η όρεξη να ψάξετε πώς θα βελτιώσετε τη δουλειά σας ή πού θα βρείτε κάτι να σας ταιριάζει.Ναι, η σταθερότητα και το πρόγραμμα δεν ταιριάζουν με εσάς, σχεδόν όσο δεν ταιριάζει το καφέ με το μαύρο, όμως μην κωλώνετε άλλο να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και μην κρύβεστε διότι σάς βλέπουν όλοι (στρουθοκαμηλισμός λέγεται και είναι απλό).

ΙΧΘΥΕΣ

Καμία σκληρή επάνοδος για εσάς, όταν έχετε ακροατήριο και υλικό για να “ταΐσετε” το κοινό σας, το οποίο θέλει ιστορίες διακοπών, σχέδια φθινοπώρου, αναμνήσεις χειμώνα και μια σταγόνα άνοιξη, πράγματα που ήδη έχετε πανέτοιμα. Είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο (και γενικότερα μια καλή περίοδος) για να βγείτε έξω να γνωρίσετε κόσμο, να τους “μαγέψετε” με κουβέντες που υπό άλλες συνθήκες θα κάνατε μόνο στο μυαλό σας, ενώ θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ασχοληθείτε με διάφορα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας.

(Με πληροφορίες από thedailyowl.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα