Οι ρουμάνοι οπαδοί δεν σεβάστηκαν τη μνήμη της κόρης του Λουίς Ενρίκε (video)

Ντροπιαστικές εικόνες καταγράφηκαν στο Βουκουρέστι στον αγώνα της Ρουμανίας με την Ισπανία (1-2) για τον 6ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2020, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων δεν σεβάστηκαν το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στη μνήμη της κόρης του Λουίς Ενρίκε.

Συγκεκριμένα, μια αρκετά μεγάλη μερίδα οπαδών της Ρουμανίας προχώρησε σ’ αυτή την απαράδεκτη κίνηση, λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα.

Η UEFA

είχε δώσει οδηγία για ενός λεπτού σιγή για την κόρη του Λουίς Ενρίκε. Η μικρή Χάνα πέθανε πριν από λίγες ημέρες, χάνοντας τη… μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Όλος ο κόσμος αθλητικός και μη έχει σταθεί στο πλευρό του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ισπανίας, ενώ ο πρώην άσος συγκλόνισε με το μήνυμά του για την κόρη του.

Οι Ρουμάνοι προχώρησαν, όμως, σε ανεπίτρεπτη κίνηση, γιουχάροντας και κάνοντας φασαρία εκείνη τη στιγμή. Βλέπετε, κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα στη ζωή από το ποδόσφαιρο.

Seems like the Romania fans didn’t respect the minute’s silence in memory of Luis Enrique’s daughter Xana…#ROMvsESP pic.twitter.com/dePjGKkGYA

— Gilles

Keywords
Τυχαία Θέματα