Θύμα απίστευτης απάτης ηλικιωμένη στη Λαμία – Άγνωστος της πήρε 110.000 ευρώ προσποιούμενος τον τεχνικό της ΔΕΗ

Προσποιούμενος τον τεχνικό της ΔΕΗ ένας απατεώνας πήγε στο σπίτι 84χρονης γυναίκας στο Κωσταλέξι Λαμίας νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7) και κατάφερε να της κλέψει ένα απίστευτο ποσό. Μιλάμε συνολικά για 110.000 ευρώ.

Ο… μαϊμού υπάλληλος της ΔΕΗ ήταν μελαχρινός, φορούσε κοστούμι, γυαλιά ηλίου και καπέλο. Ήταν πολύ ευγενικός και ενημέρωσε την ανυποψίαστη ηλικιωμένη ότι υπήρχε κίνδυνος βραχυκυκλώματος και ότι έπρεπε να

επισκευάσει το ρολόι της ΔΕΗ.

Στη συνέχεια για τον κόπο του ζήτησε 100 ευρώ παρακολουθώντας το μέρος όπου η ηλικιωμένη έκρυβε το κομπόδεμά της. Ο απατεώνας χαιρέτησε τη γιαγιά κι έφυγε, για να επιστρέψει όμως λίγο αργότερα.

Ο «μαϊμού» ΔΕΗτζής πήγε κατευθείαν στο σημείο, που είχε το κομπόδεμα η ηλικιωμένη και το οποίο βρισκόταν σε εξωτερικό μέρος του σπιτιού και της έκλεψε όλα τα υπόλοιπα χρήματα που υπολογίζονται πάνω από 110.000 ευρώ…

Όταν κατάλαβε την απάτη η ηλικιωμένη ειδοποίησε την αστυνομία που προσπαθεί μέσω των περιγραφών και των καταθέσεων να ταυτοποιήσει τον απατεώνα προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Η 84χρονη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη, αφού όπως είπε στους αστυνομικούς, πρόκειται για τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που απατεώνες προσποιούνται ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ και κλέβουν ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι τους ανοίγουν τα σπίτια τους, ειδικά ηλικιωμένοι.

Πηγή: lamiareport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα