Ο Μέσι έκανε το… όνειρο πραγματικότητα σ’ έναν 11χρονο στην Αντίγκουα (video)

Ο Λιονέλ Μέσι και η οικογένειά του κάνουν διακοπές στην Καραϊβική, μετά τη συμμετοχή του αργεντινού αστέρα στο Copa America και ο άσος της μπάλας πρόσφερε ονειρικές στιγμές σε παιδιά στην Αντίγκουα.

Βλέπετε, είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο στην παραλία. Στα ουράνια πετούσε ο 11χρονος Μακένζι Ο’Νιλ, που είναι και αυτός με την οικογένειά του στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ξαφνικά

είδε άλλη μια οικογένεια να πλησιάζει. Ήταν αυτή του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μαζί με τη γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά, συνεχίζουν τις διακοπές τους, πριν επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός είχε μια μπάλα ποδοσφαίρου και πήγε στον Μέσι, ο οποίος δέχτηκε να παίξει λίγο μαζί του, δίνοντάς του την ευκαιρία να ζήσει μια εμπειρία ζωής. Στη συνέχεια τον πήρε μαζί του για κολύμπι και ο Μακένζι διηγήθηκε την εμπειρία του, στην Αργεντίνικη εφημερίδα «Ole».

Ο Λιονέλ Μέσι με την οικογένειά του έκανε βόλτες και με τζιπ στο συγκεκριμένο μαγικό νησί.

11-year-old Mackenzie O’Neill enjoyed the experience of a lifetime on a family holiday to Antigua, when he joined football star Lionel Messi for a kickabout on the beach

Keywords
Τυχαία Θέματα