Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: «Τορπίλη» ο Γκολομέεβ προκρίθηκε στον τελικό των 50μ ελεύθερο – Τρία Παγκόσμια ρεκόρ (video)

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ προκρίθηκε στον τελικό των 50μ ελεύθερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού (Νότια Κορέα), δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι ανήκει στην ελίτ του κόσμου. Τρία παγκόσμια ρεκόρ (εκ των οποίων τα δύο σε ημιτελικούς), τρία χρυσά μετάλλια μέσα σε λιγότερο από μία ώρα για τη Ρωσία (που δεν είχε κανένα μέχρι τώρα), αλλά και την παραπάνω σπουδαία επιτυχία για την ελληνική κολύμβηση, δηλαδή την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση του Κριστιάν Γκολομέεβ στον τελικό των 50μ.

ελεύθερο, επιφύλαξε η 6η ημέρα της διοργάνωσης.

Ο έλληνας πρωταθλητής κολύμπησε σαν «τορπίλη» στον ημιτελικό και με επίδοση 21.60 προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου (27/07), με τον τέταρτο καλύτερο χρόνο από τους συμμετέχοντες. Δείχνει ικανός να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την έβδομη θέση του Καζάν και της Βουδαπέστης. Πρώτος πέρασε ο Αμερικανός Κάλεμπ Ντρέσελ με 21.18, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Φράτους με 21.53 και ο Βρετανός Μπέντζαμιν Προυντ με 21.56.

Η Άννα Ντουντουνάκη, από την πλευρά της, κατέλαβε τη 15η θέση (όπως και στα 100μ.) στα 50μ. πεταλούδα. Η χανιώτισσα πρωταθλήτρια έκανε χρόνο 26.31 στον ημιτελικό, πλησιάζοντας ξανά το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ (26.22) και θα επιστρέψει ικανοποιημένη από τη Νότια Κορέα. Η Ντουντουνάκη πέτυχε και με το παραπάνω τους στόχους της στη Νότια Κορέα, με δύο συμμετοχές σε ημιτελικούς και το όριο στα 100μ. για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, απλά της έλειψε ένα πανελλήνιο ρεκόρ.

What a fantastic day Team USA are enjoying and the exhibition continued with another

Keywords
Τυχαία Θέματα