Θετικός στον κορονοϊό γιατρός στο νοσοκομείο Καλαμάτας – Βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό

Μετά το κρούσμα κορονοϊού σε γιατρό του Ιπποκράτειου, συναγερμός έχει σημάνει και στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Γιατρός του ιδρύματος, ο οποίος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό βρέθηκε θετικός στον ιό. Την ίδια ώρα, πραγματοποιείται σύσκεψη στο νοσοκομείο της Καλαμάτας υπό τον διοικητή του Γιώργο Μπέζο για τα μέτρα που θα ληφθούν στο εξής στον χώρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, άλλα τέσσερα δείγματα που εξετάστηκαν βγήκαν αρνητικά ενώ αναμένονται απαντήσεις για τουλάχιστον δέκα ακόμα περιπτώσεις.

Ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας:

«Σήμερα Τρίτη

17/3/2020 και ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από το Εργαστήριο Μοριακής Διάγνωσης Λοιμογόνων Παραγόντων του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, από τα τελευταία πέντε (5) δείγματα που είχαν σταλεί από το Νοσοκομείο Καλαμάτας βρέθηκαν τα τέσσερα (4) αρνητικά και το ένα (1) θετικό. Το Νοσοκομείο Καλαμάτας βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό και συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για την διαχείριση της συγκεκριμένης περίπτωσης. Συνιστάται ψυχραιμία και αισιοδοξία».

Κρούσμα στο Ιπποκράτειο – Έκλεισε η κλινική ΩΡΛ

Μετά τον γιατρό στο Ιπποκράτειο όπου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, 21 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου έχουν μπει σε καραντίνα, μίας εβδομάδας. Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι επιμελητής στην κλινική ΩΡΛ η οποία και έκλεισε, με τους ασθενείς να μεταφέρονται σε άλλον χώρο.

Πηγή: Θετικός στον κορονοϊό γιατρός στο νοσοκομείο Καλαμάτας – Βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα