Τα λάθη και οι… αλλοιώσεις τιμωρούνται πλέον με διαγραφές

Νέα, σκληρή και παραδειγματική τιμωρία από την ΚΕΔ σε διαιτητή. Ο βοηθός Σπυρόπουλος που έκανε σοβαρό λάθος στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός σε φάση που δόθηκε οφσάιντ κατά των «κυανέρυθρων» διαγράφηκε από τους πίνακες διαιτησίας.

Η ΚΕΔ έκανε πράξη την πρόθεσή της να διαγράψει τον συγκεκριμένο βοηθεό της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ο οποίος ακύρωσε καθαρό γκολ

του Πανιωνίου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ματς στο οποίος νίκησαν οι «ερυθρόλευκοι» με τέρμα στο τέλος του αγώνα.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί η διαγραφή ενός άλλου βοηθού, του Βασίλη Καμπούρη της ΕΠΣ Εύβοιας για το οφ σάιντ που είχε δώσει στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ ενώ ο Άκπομ καλυπτόταν τρία μέτρα. Κάπως έτσι η ΚΕΔ δείχνει ότι θα είναι αμείλικτη σε ανάλογα περιστατικά, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια στην ΕΠΟ.

Η διαγραφή του βοηθού Σπυρόπουλου αποτελούσε, πάντως, κοινό μυστικό στους κόλπους της διαιτησίας, αλλά την… επιβεβαίωση έκανε ο Αλέξης Κούγιας, στο πλαίσιο ανακοίνωσης, με την οποία ενημέρωνε για την πρόθεση κατάθεσης μήνυσης εναντίον της διαιτητικής τετράδας στην Ξάνθη και παράλληλα ζητούσε τη διαγραφή τους.

Συγκεκριμένα οι «βυσσινί» ανέφεραν μεταξύ άλλων πως: «Το κορυφαίο επιχείρημα της ΑΕΛ για την οριστική διαγραφή των ανθρώπων που δυσφήμησαν παγκοσμίως την ελληνική διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο, κατέστρεψαν σκοπίμως την ΑΕΛ, ευεργέτησαν σκοπίμως την Ξάνθη και αλλοίωσαν τον βαθμολογικό πίνακα, είναι οι πρόσφατες διαγραφές των βοηθών διαιτητών των αγώνων Πανιωνίου – ΠΑΟΚ Καμπούρη και Πανιωνίου – Ολυμπιακού Σπυρόπουλου…».

****
Το αρκετά «αλμυρό» πρόστιμο των 28.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ποινή που του επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για δηλώσεις του σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Ρουμανίας. Πρόστιμο, ύψους 15.000 ευρώ, θα πληρώσει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στην Τούμπα.

«Ήμασταν πρωταθλητές πέρυσι, μόνο στη Γερμανία του Χίτλερ έγιναν αυτά», είπε πει ο προπονητής του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Στην απολογία δικηγόρος του ΠΑΟΚ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια, μιλώντας για… διώξεις που είχαν γίνει για άλλα πρόσωπα στο παρελθόν.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα