Συγκίνησε ο Ρονάλντο με 11χρονο παιδάκι που δίνει μάχη με την ανίατη ασθένεια (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε την Πορτογαλία στον τελικό του Nations League και την Κυριακή (9/6) θα διεκδικήσει το τρόπαιο στην πατρίδα του κόντρα στην Ολλανδία, αλλά το Σάββατο (8/6) ο αρχηγός των Ιβήρων πέτυχε μια ακόμα μεγαλύτερη «νίκη».

Ο άσος της Γιουβέντους συγκίνησε ο Ρονάλντο μ’ ένα 11χρονο παιδάκι που δίνει μάχη με την ανίατη ασθένεια, καθώς… σταμάτησε το πούλμαν της εθνικής ομάδας του.

Μετά το τέλος της προπόνησης της στο γήπεδο «Μπέσα», κατά την

αναχώρηση του πούλμαν της ομάδας, ο «CR7» έδωσε εντολή να σταματήσει το πούλμαν της Πορτογαλίας, μόλις αντίκρισε τον 11χρονο Εντουάρντο Μορέιρα να περιμένει την αποστολή της ομάδας.

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, ο πιτσιρικάς κρατούσε ένα χαρτόνι με ένα μικρό μήνυμα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και κατάφερε να μπει στο πούλμαν της Πορτογαλίας και να φωτογραφηθεί αγκαλιά με τον διεθνή αστέρα.

Η ιστορία του πιτσιρικά έχει… λυγίσει τους πάντες. Να αναφέρουμε ότι ο Εντουάρντο Μορέιρα πριν καν κλείσει το πρώτο του έτος του διαγνώστηκε με λευχαιμία και όταν έγινε δυο ετών έκανε την πρώτη του επέμβαση, χωρίς τελικά να γίνει πλήρως καλά. Το παιδί ζει, πλέον, στην Τρόφα και πάσχει από ακόμα μία ανίατη ασθένεια, που έχει να κάνει με το αίμα στον οργανισμό.

Φυσικά κοντά στο παιδί πήγαν τόσο ο Φερνάντο Σάντος, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες της Πορτογαλίας.

Ronaldo mandou parar o autocarro da seleção para realizar o sonho do pequeno Eduardo Moreira, que sofre de uma doença rara

Keywords
Τυχαία Θέματα