Athens Pride: «Πολύχρωμη» και η Βουλή – Εκρηκτική εμφάνιση από την Ελένη Φουρέιρα (video)

Το Athens Pride ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, τεράστια συμμετοχή κόσμου, καθώς και με μια μεγαλειώδης συναυλίαΌλοι θυμήθηκαν και τίμησαν τον ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλο

Το φετινό Athens Pride αποτέλεσε ορόσημο για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα καθώς συμπληρώνονται 15 χρόνια από το πρώτο Pride στην Αθήνα και 50 χρόνια από την εξέγερση του Stonewall στους δρόμους

της Νέας Υόρκης, στις 28 Ιουνίου 1969, η οποία στάθηκε αφορμή για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο απελευθερωτικό κίνημα για την κοινότητα.

Το Σάββατο η γιορτή ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή κόσμου, καθώς και με μια μεγαλειώδης συναυλία, στα χρώματα του Athens Pride «βαύτηκε» και η Βουλή.

Σημειώνεται ότι το 15ο Athens Pride θυμήθηκε και τίμησε τον ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλο, που δολοφονήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Όλη η Αθήνα και η πλατεία Συντάγματος «ντύθηκε» από νωρίς το απόγευμα στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Το ίδιο έγινε και με τη Βουλή, η οποία για λίγη ώρα «βάφτηκε» στα χρώματα του Athens Pride.

Μετά την παρέλαση, στην πλατεία Συντάγματος στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι με δημοφιλείς καλλιτέχνες, μεταξύ των ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Ελένη Φουρέιρα.

Οι περίπου 60.000 κόσμου επιφύλαξαν θριαμβευτική υποδοχή στους καλλιτέχνες και ειδικά στην Ελένη Φουρέιρα. Μ’ αυτή τη συναυλία κορυφώθηκαν τα live acts για το Athens Pride 2019.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Call ya Queen

Keywords
Τυχαία Θέματα