Θρίλερ με τη σορό στην Εύβοια – Εξέταση DNA ζητά η κόρη του αγνοούμενου από το Μαντούδι

Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για την ταυτότητα της σορού που έχει υποστεί σοβαρές παραμορφώσειςΟι διασώστες συνεχίζουν την έρευνα για να εντοπίσουν και την 58χρονη γυναίκα του που χάθηκαν μαζί το ίδιο βράδυ«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρεθούν όλοι οι αγνοούμενοι», είχε πει Περιφερειακός Διοικητής των ΠΥ Στερεάς, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του εντοπισμού μίας σορού στην Εύβοια που πιθανολογείτο πως ανήκει στον 67χρονο που αγνοείτο μαζί με την 58χρονη γυναίκα του από το βράδυ του Σαββάτου εξαιτίας του κυκλώνα «Ζορμπά» στο Μαντούδι.

Οι

πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και παρά το γεγονός πως εν πρώτοις θεωρήθηκε βέβαιο ότι το άψυχο σώμα που βρέθηκε ανήκει στον 67χρονο, η κόρη του δεν το αναγνώρισε. Ο λόγος έγκειται στο γεγονός πως η σορός έχει υποστεί σοβαρές παραμορφώσεις που καθιστούν αδύνατη την απλή οπτική αναγνώριση.

Η σορός εντοπίστηκε από ελικόπτερο του Λιμενικού λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και ανασύρθηκε με τη βοήθεια δυτών.

Πάντως, είτε η σορός ανήκει στον 67χρονο είτε όχι, οι διασώστες συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό της 58χρονης γυναίκας του που χάθηκαν μαζί το ίδιο βράδυ.

Όπως είχε δηλώσει στο LamiaReport ο Περιφερειακός Διοικητής των ΠΥ Στερεάς, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής, θα «χτένιζαν» όλη την περιοχή από ξηράς και με τη βοήθεια του Λιμενικού τις καταλήξεις των χειμάρρων, καθώς πίστευε ότι η ορμή των νερών ήταν ικανή να τα κουβαλήσει στη θάλασσα.

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρεθούν όλοι οι αγνοούμενοι…», είχε δηλώσει στο Lamiareport κατηγορηματικά ο κ. Σπαής σημειώνοντας την τεράστια προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΣ τόσο κατά τη διάρκεια του κυκλώνα, όσο και μετά προσπαθώντας να μετριάσουν τον πόνο των ανθρώπων που είχαν πληγεί από το άγριο φυσικό φαινόμενο.

Πηγή: Lamiareport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα