Champions League: «Ξύλο» στο Παρίσι – Συγκρούσεις, δακρυγόνα και ένας τραυματίας (video)

Από επεισόδια σημαδεύτηκε το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ερυθρό Αστέρα (6-1) για τον 3ο όμιλο του Champions League, με αποτέλεσμα να έχουμε και έναν τραυματία.

Συγκεκριμένα, συγκρούσεις σημειώθηκαν μεταξύ της αστυνομίας και οπαδών, αργά το βράδυ της Τετάρτης (03/10) στο Παρίσι, μετά το τέλος του αγώνα. Σύμφωνα με τα σερβικά Μέσα Ενημέρωσης, τα επεισόδια συνέβησαν κοντά στο γήπεδο, όπου οι αντίπαλοι οπαδοί πρώτα

συγκρούστηκαν μεταξύ τους και αργότερα με την αστυνομία που χρησιμοποίησε δακρυγόνα. Όπως αναφέρεται, από τις συμπλοκές, τραυματίστηκε, ένας οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, έξω από το «Παρκ ντε Πρενς»

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, στις συμπλοκές των οπαδών των δυο ομάδων, περίπου 300 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και στις αστυνομικές δυνάμεις. Συγκρούσεις είχαμε και στη Νάπολι, πριν από τον αγώνα των «παρτενοπέι» με τη Λίβερπουλ, με οπαδό να πηγαίνει στο νοσοκομείο.

Des bagarres opposant des supporters parisiens à des fans serbes ont lieu actuellement autour du Parc des Princes. La police a fait usage de gaz lacrymogènes et tente de disperser les belligérants. #PSGFKCZ pic.twitter.com/NgtN35buF3

— Le Parisien – PSG (@le_Parisien_PSG) 3 Οκτωβρίου 2018

Delije (Crvena Zvezda fans) attacked PSG after the match last night! pic.twitter.com/4D7m1lnpeo

— 80s Casual Clothing (@casual_80s) 4 Οκτωβρίου 2018

Delije (Crvena Zvezda) at Paris 03/10/2018 pic.twitter.com/5hzxuiJvFS

— 80s Casual Clothing (@casual_80s) 4 Οκτωβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα