Σόου από Μέσι με γκολ… ζωγραφιά, τον χειροκρότησε όλο το γήπεδο – Ξάπλωσε… αντιπάλους ο Σουάρες

«Έργο… τέχνης» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος το σόου της Μπαρτσελόνα (θριάμβευσε με 4-1) στη Σεβίλλη κόντρα στην Μπέτις, με τον Λιονέλ Μέσι να προσφέρει ακόμα μία μαγική βραδιά (με χατ – τρικ), με «κερασάκι» μια γκολάρα με το τέλειο… άγγιγμα της μπάλας.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από αυτό το τέρμα όλοι οι φίλοι της γηπεδούχου χειροκρότησε τον αργεντινό αστέρα. Επίσης, φίλος Μπέτις έμεινε άφωνος και επικαλείται την… Παναγία μετά τα «θαύματα» του «Λίο» στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Από την άλλη ο Λουίς Σουάρες σκόραρε και αυτός

και στην προσπάθειά του γκολ «ξάπλωσε» τρεις αντιπάλους του στον αγωνιστικό χώρο. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε την πορεία της με εντυπωσιακό τρόπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε και νέο ρεκόρ

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να… σπάει ρεκόρ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Τελευταίο επίτευγμα του, είναι πως ξεπέρασε στην κορυφή του πίνακα με τους περισσότερους νικηφόρους αγώνες, τον Τσάβι. Τον πρώην σπουδαίο άσο των «μπλαουγκράνα». Ο αστέρας της ισπανικής ομάδας έφθασε στις 477 νίκες σε 674 αναμετρήσεις με την φανέλα της «Μπάρτσα». Έτσι, ο διεθνής αργεντινός άσος άφησε στην δεύτερη θέση τον Τσάβι, ο οποίος έκλεισε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, με 476 νίκες σε 767 αγώνες.

Γκολάρα με μαγικό… άγγιγμα από τον Λιονέλ Μέσι:

Real Betis fans applaud for Messi pic.twitter.com/sUffeM6Y7a

— IM10 (@messilya) 18 Μαρτίου 2019

Lionel Messi. WOW. The Real Betis fans stand and applaud a true great.

Keywords
Τυχαία Θέματα