Πόλο: Παίζουν για τα θύματα της τραγωδίας οι εθνικές ομάδες στο ευρωπαϊκό (εικόνα)

Συγκλονισμένη από την ανείπωτη τραγωδία στην ανατολική Αττική, είναι η ελληνική αποστολή στη Βαρκελώνη, όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης. Τόσο η εθνική ανδρών, που παίζει την Τρίτη (23:00) προημιτελικό με την Ισπανία, όσο και η αντίστοιχη ομάδα των γυναικών, η οποία την Τετάρτη (25/7, 19:30) αντιμετωπίζει επίσης την αντίστοιχη ομάδα των «φούριας ρόχας» στον ημιτελικό του τουρνουά, θα αγωνιστούν για να τιμήσουν την Ελλάδα και τα θύματα της τραγωδίας και θέλουν να πάρουν τη νίκη και να την αφιερώσουν στη

μνήμη τους.

Η κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Συγκλονισμένες από την ανείπωτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική, παρακολουθούν τις τραγικές εξελίξεις, από τη Βαρκελώνη όπου βρίσκονται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, οι αποστολές των Εθνικών μας ομάδων υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών.
Η ΚΟΕ, Διοίκηση, τεχνικό και υπαλληλικό προσωπικό, ενώνει μαζί τους τη σκέψη, κλείνει το γόνυ στα θύματα της Βιβλικής καταστροφής και συλλυπείται βαθύτατα τις οικογένειές τους. Οι Άνδρες, αντιμετωπίζουν απόψε την οικοδέσποινα Ισπανία (23.00), στον έναν από τους 4 προημιτελικούς, ενώ οι Γυναίκες μας αγωνίζονται αύριο (19.30) επίσης με την Ισπανία, με στόχο την πρόκριση τους στον Τελικό της διοργάνωσης.
Μα πάνω, απ’ όλα, έχουν έναν λόγο παραπάνω, σήμερα κι αύριο, να αγωνιστούν για την Ελλάδα και τα θύματα της ανείπωτης εθνικής τραγωδίας που ζει η πατρίδα μας».

****
Την ίδια ώρα η ΑΕΚ και ο Άρης θα αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της τραγωδίας, στο μεταξύ τους φιλικό. Όπως έγινε γνωστό, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στο ματς της Τετάρτης με τους παίκτες τους να φορούν μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους από την πύρινη λαίλαπα που σάρωσε την Αττική.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα