Νέα μαρτυρία που σοκάρει: Κολυμπούσα τέσσερις ώρες δίπλα σε πτώματα (video)

Στη μάχη με τα κύματα για να γλυτώσουν τη μάχη με τις φλόγες αναφέρθηκε ένας ακόμη κάτοικος της Ραφήνας, ο οποίος ευτυχώς ξέφυγε από τη φονική μανία της φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας στο παραθαλάσσιο μέτωπο της Ανατολικής Αττικής.

Ο Νίκος Σταυρινίδης, κάτοικος Ραφήνας, περιέγραψε τη μάχη που έδινε επί τέσσερις ώρες στη θάλασσα, προκειμένου να ξεφύγει από τη φωτιά, αυτός, η σύζυγός του και έξι ακόμα οικείοι του.

«Αρχίσαμε να κολυμπάμε όλο και πιο μέσα για να μπορέσουμε να αναπνεύσουμε. Κολυμπούσαμε τέσσερις ώρες μαζί με τη γυναίκα μου, όσο πιο βαθιά, για να γλυτώσουμε

από τον καπνό και το μονοξείδιο του άνθρακα. Είχαν πέσει πολλοί στη θάλασσα. Κολυμπούσαμε περίπου μέχρι τις 6:30 – 7:00 μ.μ. μέχρι τις 11:00 που μας περισυνέλεξαν. Είχαν βγει μηχανότρατες που είχαν ανάψει προβολείς. Εμείς βρεθήκαμε ανοιχτά της Λούτσας από τη Ραφήνα που πέσαμε.

Δεν μπορούσαμε να κολυμπήσουμε σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο. Είχε τρομερή θαλασσοταραχή. Δίναμε κουράγιο, προσπαθούσαμε απλά να επιπλέουμε και να μας πάει εκεί που πάει η θάλασσα. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να σκεφτόμαστε τα αγαπημένα μας πράγματα», ανέφερε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια ο κάτοικος Ραφήνας περιγράφει πως ενώ βρέθηκαν στα ανοιχτά οκτώ, στην πορεία χάθηκαν δύο άνθρωποι. «Δυστυχώς, χάσαμε δύο, έναν νεαρό που η μαμά του και η αδερφή του ήταν μαζί μας και μια άλλη κυρία περίπου 70 χρόνων που δεν τα κατάφερε και χάθηκε δίπλα μας» σχολιάζει και προσθέτει «για μια ώρα περίπου ήταν ένα πτώμα δίπλα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα