Δώνης: Γι’ αυτούς που το ζουν ο πόνος είναι αβάσταχτος – Μαρτίνς: Η καρδιά μου στους πληγέντες (εικόνες)

Για τα θύματα και τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές πονούν από τον χώρο του αθλητισμού και οι προπονητές του Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο.

Ο Γιώργος Δώνης μέσω δήλωσης του εξέφρασε την συμπαράστασή του στους ανθρώπους που έχουν πληγεί και τα θερμά του συλλυπητήρια σε όλους τους συγγενείς των θυμάτων.
Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε μήνυμα μέσω Facebook,

με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές που «χτύπησαν» την Αττική και τόνισε πως έχει στην καρδιά του όσους περνούν δύσκολες στιγμές.

Αναλυτικά η δήλωση του τεχνικού του Παναθηναϊκού αναφέρει: «Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας είναι μία τεράστια εθνική τραγωδία. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε όλους τους ανθρώπους που έχουν πληγεί. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλους τους συγγενείς των θυμάτων. Γι’ αυτούς που το ζουν ο πόνος είναι αβάσταχτος».

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» υπογραμμίζει στο Facebook: «Έχω στην καρδιά μου όλους όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στους πυροσβέστες, για την ακούραστη δουλειά, την οποία κάνουν και στη διεθνή κοινότητα, για όλη την υποστήριξή τους. Εύχομαι να είστε ασφαλείς και να συνεισφέρετε με όποιο τρόπο μπορείτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα