Στο πλευρό της Ελλάδας οι Χάκετ, Τσόρι Ντομίνγκες και Λέο Ζαμπά (εικόνες)

Συγκλονισμένοι από την τραγωδία στη χώρα μας από τις φονικές πυρκαγιές δηλώνουν αθλητές που είτε παίζουν σε ελληνικούς συλλόγους, είτε έχουν περάσει από την Ελλάδα στο παρελθόν.

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου εξέφρασε τη θλίψη του για την τραγωδία των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική, όπου ανέφερε στον επίσημο

λογαριασμό του στο instagram: «Προσευχηθείτε για την Ελλάδα».

Ανάρτηση μέσω της οποίας πενθεί για την τραγωδία πραγματοποίησε στο Instagram o πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Τσόρι Ντομίνγκες. Δημοσίευσε την ελληνική σημαία με μια μαύρη κορδέλα ως ένδειξη πένθους για τους δεκάδες νεκρούς.

Στο πλευρό των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική βρίσκεται ο Ντάνιελ Χάκετ, δείχνοντας την στήριξή του μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα. Ο Ιταλός μπασκετμπολίστας που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και τώρα αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου για όλους τους ανθρώπους και τις οικογένειες που υποφέρουν στην Αθήνα και στην Ελλάδα. Προσευχηθείτε για την Αθήνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα