Πλήγμα με Σπανούλη στον Ολυμπιακό – Το Σάββατο (16/2) η απόφαση του αθλητικού δικαστή

Τον Βασίλη Σπανούλη για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες χάνει ο Ολυμπιακός, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν το Σάββατο (16/2) να ακούσουν την απόφαση του αθλητικού δικαστή για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε μαγνητική

τομογραφία το απόγευμα της Παρασκευής (15/2) και έτσι φάνηκε πως έχει υποστεί θλάση στην μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός.

Ο «Kill Bill» έκανε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματο. Έτσι, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα μείνει μακριά από τα παρκέ, κάτι που σημαίνει πως δεν θα δώσει το «παρών» στις αναμετρήσεις με Αναντολού Εφές, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπουντούτσνοστ, για την Euroleague, στερώντας από τον Ντέιβιντ Μπλατ μια πολύ σημαντική λύση στην περιφέρεια.

****
Όπως είπαμε, το Σάββατο (16/2) αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση τιμωρίας του Ολυμπιακού ο αθλητικός δικαστής. Οι δικηγόροι και ο τιμ μάνατζερ Χρήστος Μπαφές εκπροσώπησαν την ΚΑΕ Ολυμπιακός στην απολογία, την Παρασκευή (15/2). Οι «ερυθρόλευκοι» επέμειναν πως από τη στιγμή που η αποχώρηση έλαβε χώρα σε ματς Κυπέλλου, η ποινή θα πρέπει να προκύψει από τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΟΚ που προβλέπει αφαίρεση 1 έως 2 βαθμούς και όχι του ΕΣΑΚΕ που προβλέπει -6.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πλαίσιο της υπερασπιστικής τους γραμμής κατέθεσαν έναν ογκώδη φάκελο με σχετικές αποφάσεις και στοιχεία για συζητήσεις που έχουν κάνει με τους φορείς (από ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ μέχρι και Πολιτεία), εξηγώντας τους λόγους που έλαβαν την απόφαση για αποχώρηση από το ΟΑΚΑ, το βράδυ της Τετάρτης (13/2).

****

O Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να τιμωρήσει με πρόστιμο ύψους 1500 ευρώ τους «πράσινους», λόγω των πυρσών που άναψαν στις κερκίδες στο πρώτο και… μοναδικό ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Πλέον, όλοι περιμένουν την απόφαση για τους «ερυθρόλευκους», η οποία αναμένεται να βγει μέσα στις επόμενες ώρες και το αργότερο μέχρι αύριο (16/2).

Αναλυτικά:

«Επιβάλλεται στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (πυρσούς στις κερκίδες), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 13-2-2019».

Keywords
Τυχαία Θέματα