«Πετάει» ο Ζανιόλο στο γήπεδο, τα… πατάει και η όμορφη μαμά του

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο ο σούπερ ταλαντούχος παίκτης της Ρόμα Νικολό Ζανιόλο, ο οποίος έγινε ο νεότερος ιταλός ποδοσφαιριστής που σκοράρει δύο τέρματα σε αγώνα Champions League, αλλά έχει… θέμα με τη μαμά του.

Ο συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά φέρεται να τα έχει βάλει με τη όμορφη μαμά του, η οποία είναι νεότατη και ωραιότατη και της αρέσει πολύ να ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram. Η μητέρα του Τζανιόλο είναι

μόλις 40 χρόνων και εντυπωσιάζει με τα προσόντα της, τα οποία επιδεικνύει περήφανη στις φωτογραφίες που ποστάρει. Φυσικά πηγαίνει στο γήπεδο για να δει και τον καμάρι της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Corriere della Sera», ο Νικολό Ζανιόλο είπε στη μητέρα του: «Σταμάτησέ το μαμά. Αρκετά με αυτές τις φωτογραφίες. Μα τι κάνεις ποζάροντας με αυτό τον τρόπο; Είσαι 40 χρόνων». Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει, μάλιστα, ότι αυτή η σύσταση έγινε κατόπιν υπόδειξης των «τζιαλορόσι».

Αγωνιστικά ο Ζανιόλο σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 2-1 επί της Πόρτο και αποθεώνεται από σύσσωμο τον ιταλικό Τύπο και όχι μόνο. Να θυμίσουμε ότι πήγε στη Ρόμα, καθώς που ήταν μέρος της συμφωνίας της Ίντερ με τους «τζιαλορόσι» για τον Ράτζα Ναϊνγκολάν το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ζανιόλο που έπαιξε για άλλη μια φορά στην δεξιά πτέρυγα της ομάδας του νίκησε κατά 17 χρόνια μεγαλύτερο του Ίκερ Κασίγιας. είναι γιος του βετεράνου Ιταλού επιθετικού της Τζένοα Ίγκορ Ζανιόλο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία της Φιορεντίνα ενώ έχει περάσει επίσης από τη βΊΡΤΟΥς Εντέλα και την Ίντερ πριν πάρει μεταγραφή το περσινό καλοκαίρι στην Ρόμα με την οποία έχει κάνει ήδη 22 συμμετοχές σκοράροντας 5 φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα