Ημέρα ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό: Ανανέωσε Αβραάμ, ανακοίνωσε Σιαμπάνη, Μπα, Ραντζέλοβιτς (video)

Η σημερινή (1/7) ήταν μέρα ανακοινώσεων για τον Ολυμπιακό, που επισημοποίησε την απόκτηση των Μάριου Σιαμπάνη, Ουσεϊνού Μπα, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και την επέκταση της συνεργασίας με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για ακόμη ένα χρόνο.

Ο 19χρονος Σιαμπάνης είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ο 23χρονος Σενεγαλέζος Μπα ήρθε από την Αζαξιό, ενώ 21χρονος Ραντζέλοβιτς είχε αποκτηθεί από τη Ραντνίτσκι πέρυσι το καλοκαίρι,

αλλά παρέμεινε δανεικός στην ομάδα της Νις για να πάρει παιχνίδια. Στο σερβικό σύλλογο μέτρησε 36 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο.

Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε σήμερα (1/7) την επέκταση του συμβολαίου του 35χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο πολύπειρος άσος διάγει τη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι, καθώς επέστρεψε στον πειραϊκό σύλλογο τον Ιανουάριο, 4,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ομάδα (2008-14).

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Παπαδόπουλος έχει φορέσει ακόμη τις φανέλες των Άρη, Τραμπζονσπόρ, Σανγκάι Σένχουα, Τζουμπίλο Ιουάτα και Μπρισμπέιν Ρόαρ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αβράαμ Παπαδόπουλο».

Ο Aβραάμ Παπαδόπουλος ανανέωσε με τον Ολυμπιακό! / Avraam Papadopoulos has renewed with Olympiacos FC!

Keywords
Τυχαία Θέματα