Βίντεο ντοκουμέντο από τη δραματική προσγείωση αεροπλάνου στο Τελ Αβίβ με μία ρόδα και 152 επιβάτες

Το αεροσκάφος της «Electra Airways» με τους 152 επιβαίνοντες προσγειώθηκε τελικά με ασφάλεια – Είχε κάνει κύκλους στη Μεσόγειο για να χάσει τα καύσιμαΣυναγερμός σήμανε στο στο αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν» – Ασθενοφόρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν στο χώροΈμεινε χωρίς μία ρόδα, όταν τουλάχιστον ένα λάστιχο του καταστράφηκε κατά την απογείωση από την Κολωνία

Συναγερμός σήμανε τη Δευτέρα (01/07) στο αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν» στο Ισραήλ, με σωστικά συνεργεία να σπεύδουν στο κεντρικό αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, μετά από έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου,

που του έλειπε μια ρόδα.

Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος της «Electra Airways» με τους 152 επιβαίνοντες προσγειώθηκε τελικά με ασφάλεια και όπως μετέδωσε το «RT», ασθενοφόρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο, έτοιμοι για όλα.

Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, καθώς του έλειπε μια ρόδα. Είναι χαρακτηριστικό πως έκανε κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο και τη Μεσόγειο Θάλασσα προκειμένου να αδειάσει από καύσιμα.

Το Boeing της «Electra Airways» εκτελούσε την πτήση από την Κολωνία και έμεινε χωρίς ρόδα όταν τουλάχιστον ένα λάστιχο του Electra Air 737 καταστράφηκε κατά την απογείωση, σύμφωνα με το «i24News».

Τελικά, λίγο πριν τις 16:30 το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα στο αεροδρόμιο.

Video of the landing of Electra Airways LZ-EBA in Ben Gurion airport. All passengers and crews are well. Kudos to the pilots.

Keywords
Τυχαία Θέματα