Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέλετιτς η ΑΕΚ – «Μεγάλη τιμή η φανέλα της ΑΕΚ» (video)

Ο Μίλος Ντέλετιτς βρέθηκε σήμερα (1/7) στα γραφεία της ΑΕΚ, προκειμένου να οριστικοποιήσει τη συνεργασία του με την Ένωση.

Η συμφωνία με τον παίκτη είχε «κλείσει» από τον Φεβρουάριο, καθώς είχε μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την ΑΕΛ. Έτσι, η θητεία του στην Ένωση αρχίζει μία ημέρα μετά την τυπική ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους «βυσσινί» στις 30/6/2019.

O 25χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια

στην ΑΕΛ με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς είχε 84 συμμετοχές, 11 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Λυμπερόπουλος, υποδέχθηκε στα γραφεία τον σέρβο αριστεροπόδαρο, ο οποίος επέλεξε τη πιο «βαριά» φανέλα της ΑΕΚ, αυτή με το Νο. 11. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2022.

Ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Μίλος Ντέλετιτς γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1993 στο Βελιγράδι (Σερβία). Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Ραντνίτσκι Μπέογκραντ, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Επίσης υπήρξε διεθνής με την Εθνική ομάδα U19 της Σερβίας.

Τα τελευταία τρία χρόνια φορούσε τη φανέλα της ΑΕΛ, με την οποία πραγματοποίησε 74 εμφανίσεις στην Super League, πετυχαίνοντας 10 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Μλαντένοβατς, Βοϊβοντίνα, Νάπρεντακ Κρούσεβατς, Σαγκεάτα Ναβοντάρι, Ακαντέμικα Κλιντσένι, Γιαγκόντινα, και Ράντνικ Σουρντούλιτσα.

Μίλος, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ο Μίλος Ντέλετιτς!
Μίλος, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!
Miloš Deletić, AEK FC new player!
Miloš Deletić novi igrač AEK-a!
Aκολουθεί η επίσημη ανακοίνωση! #aekfc #aekfctransfers2019 #aekfc2019_20 #milosdeletic #aekfamily pic.twitter.com/67Mf8KQlW8

— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) 1 Ιουλίου 2019

«Μεγάλη τιμή η φανέλα της ΑΕΚ»

Στη συνέχεια, ο Ντέλετιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ λέγοντας πως είναι «μεγάλη τιμή να φορέσω αυτή τη φανέλα. Εδώ, στην Ελλάδα, είμαι τρία χρόνια και ξέρω τι σημαίνει ΑΕΚ. Ελπίζω ότι θα έχουμε μια καταπληκτική σεζόν και ότι θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Επίσης, ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ πρόσθεσε: «Όταν ήρθε η πρόταση από την ΑΕΚ δεν έκανα καμία δεύτερη σκέψη, πιστεύω ότι αυτή ήταν η καλύτερη ομάδα για την καριέρα μου. Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ θέλω να πω, να μας στηρίξουν και να μας δώσουν ώθηση για επιτυχίες αυτή τη σεζόν. Από τη δική μου πλευρά υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100%».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα