Όλα είναι… έτοιμα για τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Γιουβέντους – Τυπώνονται φανέλες του (εικόνες – video)

Τα πάντα… οδηγούν πλέον στη σπουδαία μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Με τον διεθνή άσο ψάχνει ήδη σπίτι στο Τορίνο, ενώ έχουν τυπωθεί και οι πρώτες εμφανίσεις του με τα χρώματα της «γηραιάς κυρίας».

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήδη ψάχνει για σπίτι στο Τορίνο εδώ και δυο εβδομάδες»: αυτό αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», που είναι πεπεισμένη ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ θα μετακομίσει στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε. Παρά το αναδυόμενο σκεπτικισμό από την πρωταθλήτρια

Ιταλίας, αληθινό ή μέρος μιας τακτικής, την Πέμπτη (5/7) η ιστοσελίδα της Marca γράφει ότι η Ρεάλ «σημείωσε τη θέληση του παίκτη να φύγει μακριά» και προετοιμάζει το έδαφος για επερχόμενο διαζύγιο.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είπε «ως εδώ» μετά την επιμονή της Ρεάλ στο κυνήγι του Νεϊμάρ, την κακή υπεράσπιση που έλαβε στην περιπέτειά του με τις φορολογικές αρχές της Ισπανίας και, πάνω απ’ όλα, τις υποσχέσεις αναπροσαρμογής του συμβολαίου του, που δεν τηρούσε ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ.
«Φέτος δεν ήθελα να ανανεώσω το εισιτήριο διαρκείας, αλλά αν η Γιούβε πάρει τον Ρονάλντο, έρχομαι στο Τορίνο για να ανανεώσω ακόμη και με ποδήλατο»: οι οπαδοί της Γιουβέντους ονειρεύονται ήδη την άφιξη του CR7, όπως φαίνεται από τα χιλιάδες μηνύματα στα social media.
«Μια φάρσα για να αυξηθούν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας» σχολιάζει, πάντα στο Twitter, ένας άλλος οπαδός, για να λάβει απάντηση από έναν τρίτο μέσω του ίδιου τρόπου: «Αν κινείται η Exor για να κάνει CR7 ένα από τα πρόσωπα της Fiat σε παγκόσμιο επίπεδο, τότε όλα είναι δυνατά». Από τα σχόλια δεν λείπουν, πάντως, η ειρωνεία και ο σαρκασμός. «Η ιδέα είναι καλή, τουλάχιστον δεν θα σας “καθαρίζει” πια», σχολιάζει ο Άλαν Πράιντ, θυμίζοντας τις πρόσφατες επιτυχίες του Ρονάλντο κατά της Γιούβε. «Δεν έρχεται» λέει ένας άλλος. «Αλλά αν τελικά έρθει, πόσες εκκαθαρίσεις θα πρέπει να γίνουν;».

Record: O Κριστιάνο Ρονάλντο θα κλείσει στην Γιουβέντους μέσα στις επόμενες ώρες
«O Κριστιάνο Ρονάλντο θα κλείσει στην Γιουβέντους μέσα στις επόμενες ώρες». Αυτό αποκαλύπτει στην ηλεκτρονική της σελίδα η πορτογαλική εφημερίδα «Record» την Πέμπτη, που ορίζει το ποσό που θα βάλει η Ρεάλ Μαδρίτης στα ταμεία της, ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ. «Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες», σημειώνει, υπογραμμίζοντας ότι θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2022, με ετήσιες αποδοχές 30 εκατ ευρώ.
Την Τετάρτη οι Ισπανοί αποκάλυψαν έκτακτη συνάντηση του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ με τον μάνατζερ του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Η συνάντηση «κράτησε μέχρι το πρωί», προκειμένου να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα. Σύμφωνα με την «Record», ο Κριστιάνο Ρονάλντο «έκλεισε, οριστικά, την πόρτα στην Ρεάλ Μαδρίτης».

Μότζι: Οριστικά ο Ρονάλντο στη Γιουβέντους
Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, Λουτσιάνο Μότζι, μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ και αποκάλυψε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη υπογράψει στη Γιουβέντους και έχει ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής των «μπιανκονέρι» επικαλέστηκε πηγές του στο εσωτερικό του συλλόγου, που σίγουρα έχει, και δήλωσε, μιλώντας στο «Tele7Gold» ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα φορά τη φανέλα της «Γιούβε» τα επόμενα χρόνια: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη περάσει ιατρικά στη Γερμανία και έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους. Έχω μιλήσει με ανθρώπους από τον σύλλογο και μου άφησαν να εννοηθεί ότι όλα έχουν τελειώσει», δήλωσε σχετικά ο Μότζι.
Ιταλικά ΜΜΕ, πάντως, αναφέρουν πως ο ατζέντης του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Ζόρζε Μέντες, αναμένεται σήμερα ή αύριο να ταξιδέψει ξανά στο Τορίνο για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Ιταλίας.
Το συμβόλαιο του Ρονάλντο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο ο άσος των πρωταθλητών Ευρώπης είναι ενοχλημένος με τη στάση του προέδρου της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, στο θέμα του συμβολαίου του και μετά από εννέα χρόνια φέρεται να θέλει να φύγει από την Ισπανία.
Τα δημοσιεύματα θέλουν τη Γιουβέντους ως τον επόμενο σταθμό για τον 33χρονο διεθνή, ο οποίος αναμένεται να δεχθεί συμβόλαιο ύψους 30 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως. Επίσης οι «μπιανκονέρι» θα καταβάλλουν στη Ρεάλ ένα ποσό περίπου στα 120 εκατ. ευρώ.

Τα χρήματα αυτά θα βοηθήσουν τη Ρεάλ να προβεί στις μεταγραφικές κινήσεις που θέλει εντός πλαισίου Financial Fair Play, ενώ η Γιουβέντους έχει αρκετό χώρο στο μπάτζετ της για μία τέτοια μεγάλη μεταγραφική κίνηση. Σε ό,τι αφορά στην περίφημη ρήτρα ύψους 1 δισ. ευρώ, που προβλέπεται στο συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε ο Ρονάλντο στα τέλη του 2016, η ισπανική εφημερίδα «Marca» υποστηρίζει ότι αφορά μόνο μετακίνησή του σε άμεση ανταγωνίστρια (δηλαδή στην Μπαρτσελόνα…).

Θυμηθείτε εδώ τα… προηγούμενα επεισόδια της συγκεκριμένης υπόθεσης:

Έτοιμη για τη «βόμβα» με Ρονάλντο η Γιουβέντους – Tι γράφει ο Τύπος (εικόνες)

Ακόμα πιο… κοντά στη Γιουβέντους ο Ρονάλντο (εικόνες)

Η Γιουβέντους δίνει 120 εκατ. στον Ρονάλντο έως το 2022 (εικόνες)

Στο Τορίνο τυπώνονται ήδη εμφανίσεις του Πορτογάλου στα… χρώματα της Γιουβέντους

Leaked Ronaldo shirt on US Juventus club shop website #ronaldoconfirmed #juventus #ronaldo #madrid #portugal pic.twitter.com/cl4JOQ8OWE

— Nathan Pugh (@Pughn2001) 5 Ιουλίου 2018

Δείτε τι γράφει ο ιταλικός και ισπανικός Τύπος

La #Juve vuole #Ronaldo, e il Milan vuole Zaza. (@Gazzetta_it) #Calciomercato pic.twitter.com/XSUDnWaUrn

— Fabrizio Bocca (@fabriziobocca1) 5 Ιουλίου 2018

Sulla prima pagina @Record_Portugal il passaggio di #Ronaldo alla #Juve è questione di ore. CR7 ha deciso di chiudere con il #RealMadrid pic.twitter.com/5S53LCQeZH

Giovanni Capuano (@capuanogio) 5 Ιουλίου 2018

#RassegnaStampa – L’anteprima di Marca su #Ronaldo pic.twitter.com/d412Yrit2U

— calciomercato.it (@calciomercatoit) 4 Ιουλίου 2018

#RassegnaStampa – Tuttosport pic.twitter.com/FXr4dFBX5s

— calciomercato.it (@calciomercatoit) 4 Ιουλίου 2018

#RassegnaStampa – Corriere dello Sport pic.twitter.com/SMWNWnU3jX

— calciomercato.it (@calciomercatoit) 4 Ιουλίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα