Επίσημο: Για τρία ακόμα χρόνια στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου (εικόνες – video)

Ο Κώστας Παπανικολάου θα συνεχίζει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο διεθνής άσος συμφώνησε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους στο ραντεβού που είχαν την Πέμπτη (5/7) και θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» για ακόμα τρία χρόνια. «Ο Ολυμπιακός είναι το υψηλότερο σκαλί, δεν πάει πιο ψηλά», υπογράμμισε ο διεθνής φόργουορντ.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός

την Πέμπτη (5/7) υποδέχθηκαν στο γραφείο τους τον Κώστα Παπανικολάου και τον ατζέντη του, Γιώργο Σφαιρόπουλο, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία μετά από συζήτηση σχεδόν δυο ωρών και κάπως έτσι άλλο ένα μέλος του ελληνικού κορμού των ερυθρολεύκων, παραμένει στη θέση του.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (3/7) είχε γίνει μία πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Οι Σκινδήλιας και Σφαιρόπουλος δεν συμφώνησαν, αλλά στη νέα συνάντηση που έγινε δύο ημέρες μετά παρουσία των αφεντικών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του 28χρονου φόργουορντ, το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Οι δύο πλευρές βρήκαν την χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις τους και ο Κώστας Παπανικολάου θα παραμείνει “ερυθρόλευκος” ως το 2021.

Ο Κώστας Παπανικολάου… έπιασε λιμάνι το 2009 και η πρώτη του θητεία στον Πειραιά ολοκληρώθηκε το 2013. Ακολούθως ο “Παπ” έπαιξε στην Μπαρτσελόνα (2013-14) και στο NBA (2014-15 Rockets, 2015-16 Nuggets) και μεσούσης της σεζόν 2015-16 επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει κατακτήσει δύο EuroLeague (2012, 2013), δύο πρωταθλήματα (2012, 2016) και δύο Κύπελλα Ελλάδας (2010, 2011).

«Υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα, να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να επιτύχει τους στόχους του»

Ο διεθνής φόργουορντ μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι το υψηλότερο σκαλοπάτι και δεν μπορούσε να πάει σε άλλη ομάδα.
«Όλα πήγαν καλά. Υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα. Συμφωνήσαμε για τρία χρόνια. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και οι δυο και αυτό που έχει σημασία να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Μένω με τα φιλαράκια μου σε μια ομάδα που είμαι χρόνια, έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές και πραγματικά είμαι χαρούμενος που οι πρόεδροι με εμπιστεύονται για να συνεχίσω», υπογράμμισε ο Κώστας Παπανικολάου και συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι το υψηλότερο σκαλί, δεν πάει πιο ψηλά. Υπάρχει μια σχέση που δεν είναι μόνο επαγγελματική, μπορώ να την πω σχέση φιλίας. Εγώ και όλα τα υπόλοιπα παιδιά θέλουμε να μείνει και ο Παπαπέτρου και είμαι σίγουρος ότι και οι πρόεδροι θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν».

Πηγή: sport24.gr

Εικόνες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα