Οι παίκτες της Μπολόνια γιόρτασαν τη νίκη τους στο νοσοκομείο με τον Μιχαΐλοβιτς (video)

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του και δεν έχει κάτσει στον πάγκο της Μπολόνια στα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος στην Ιταλία. Κατάφερε όμως, να βοηθήσει τους παίκτες του να νικήσουν στο τελευταίο ματς, και αυτοί πήγαν μετά το παιχνίδι στο νοσοκομείο για να γιορτάσουν μαζί του.

Ο σέρβος τεχνικός και πρώην σπουδαίος άσος μεσοβδόμαδα χρειάστηκε να μπει σε νοσοκομείο για τον δεύτερο κύκλο χημειοθεραπειών – έχει διαγνωστεί με λευχαιμία – που θα διαρκέσει περίπου 40 ημέρες.

Οι παίκτες των «ροσομπλού» αισθάνονται δίπλα τους τον προπονητής

τους και μετά από τη σπουδαία ανατροπή και νίκη με 4-3 επί της Μπρέσια εκτός έδρας το απόγευμα της Κυριακής, προχώρησαν σε μία συγκλονιστική κίνηση. Όλοι μαζί επισκέφτηκαν τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στο νοσοκομείο «Sant’Orsola» της Μπολόνια και γιόρτασαν μαζί του τη νίκη, με τον τεχνικό της ομάδας να συμμετέχει στη «φιέστα» των παικτών βγαίνοντας στο παράθυρο του δωματίου του για να τους χαιρετήσει. Οι παίκτες φώναζαν ρυθμικά το όνομά του προπονητή τους, τραγουδούσαν συνθήματα. Ο Μιχαΐλοβιτς τους παρακολουθούσε ενθουσιασμένος και περήφανος.

Σημειώνεται ότι στον τελευταίο αγώνα η Μπολόνια έχανε 3-1 στο ημίχρονο από την Μπρέσια. Στην ανάπαυλα ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια από την κάμερα του κινητού. Τους μιλούσε από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται.

Οι ποδοσφαιριστές δεν αποκάλυψαν τι τους είπε. Φαίνεται όμως ότι με τα λόγια του «ανέβηκαν» και έτσι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να κερδίσουν. Έτσι, μετά τον αγώνα το λεωφορείο της αποστολής έκανε στάση στο νοσοκομείο…

Il Bologna batte il Brescia in rimonta e fa festa con Mihajlovic

Keywords
Τυχαία Θέματα