Στη «σέντρα» οι ευρωβουλευτές της ΝΔ από τον Παπαδημούλη για «συμμαχία» με την ακροδεξιά

«Καρφιά» κατά των ευρωβουλευτών της ΝΔ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τη στάση τους σε ψήφισμα που σκοπό είχε να ασκηθούν πιέσεις στον ακροδεξιό πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης σε αναρτήσεις του στο Twitter, «οι Ευρωομάδες της Αριστεράς κ των Πρασίνων ζήτησαν, με τη στήριξη κ των Σοσιαλιστών, να υπάρξει ψήφισμα για την οικολογική καταστροφή κ τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο. Για να ασκηθούν πιέσεις στον ακροδεξιό Μπολσοναρο. Οι πολιτικές

ομάδες της Δεξιάς κ Ακροδεξιάς καταψήφισαν. Ντροπή!».

Συνεχίζοντας, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι ανάμεσα σε όσους και όσες καταψήφισαν το επίμαχο ψήφισμα, ήταν και οι ευρωβουλευτές της ΝΔ.

«Υπέρ του ψηφίσματος τάχθηκαν, πριν λίγο 194 Ευρωβουλευτές. Εναντίον 228, χωρίς να προβάλουν κανένα επιχείρημα στη συζήτηση! Ανάμεσα τους και οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ. Το ΟΧΙ της συμμαχίας Δεξιάς-Ακροδεξιάς ευνοεί την ασυδοσία που καταστρέφει τον μεγαλύτερο πνεύμονα του πλανήτη!», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

Οι σχετικές αναρτήσεις:

Υπέρ του ψηφίσματος τάχθηκαν, πριν λίγο 194 Ευρωβουλευτές. Εναντίον 228, χωρίς να προβάλουν κανένα επιχείρημα στη συζήτηση! Ανάμεσα τους και οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ. Το ΟΧΙ της συμμαχίας Δεξιάς-Ακροδεξιάς ευνοεί την ασυδοσία που καταστρέφει τον μεγαλύτερο πνεύμονα του πλανήτη!

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) September 16, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα