Ο Σπέισι στα βήματα του Γουάινστιν – Στην ίδια κλινική απεξάρτησης από τον σεξουαλικό εθισμό

Ο Κέβιν Σπέισι ακολούθησε τα βήματα του Χάρβι Γουάινστιν και εισήχθη στην ίδια κλινική απεξάρτησης από τον σεξουαλική εθισμό στην οποία βρίσκεται και ο παραγωγός του Χόλιγουντ.

Δείτε επίσης: Νέες κατηγορίες κατά του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση από μεξικανό ηθοποιό

Δείτε επίσης: Στο… σκαμνί ο Κέβιν Σπέισι για υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης και στο Λονδίνο

Ο Σπέισι, ο οποίος απολύθηκε από το Netflix και το «House of Cards» και η καριέρα του άρχισε να καταρρέει μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από συναδέλφους του για σεξουαλική παρενόχληση, φέρεται να βρίσκεται από το τέλος της περασμένης εβδομάδας στην πολυτελή κλινική Meadows, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, η οποία υποστηρίζει ότι εφαρμόζει το καλύτερο πρόγραμμα θεραπείας σεξουαλικών εξαρτήσεων στις ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: Το Netflix σταματάει κάθε συνεργασία με τον Κέβιν Σπέισι μετά το σκάνδαλο

Ο 58χρονος ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος μετά την πρώτη καταγγελία εναντίον του, θα μπορεί να συμμετέχει σε προγράμματα ιππασίας, γιόγκα, τάι τσι, βελονισμού και «διαλογισμού» στην κλινική. Μάλιστα στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της κλινικής περιλαμβάνονται γυμναστήριο, πισίνα και χώροι χαλάρωσης.

Στο κέντρο εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα θεραπείας 45 ημερών για εξαρτημένους στο σεξ που ονομάζεται «Απαλό Μονοπάτι». Οι ασθενείς συμμετέχουν σε πρόγραμμα συμβουλευτικής και προσπαθούν μέσω των «εκφραστικών τεχνών» να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους, σύμφωνα με τη Daily Mail.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα