«Ο Σάλα πέθανε από τραύματα στο κεφάλι και το στήθος» – Αποκαλύφθηκε το πόρισμα της νεκροψίας

Ανακοινώθηκαν τα επίσημα αίτια θανάτου του Εμιλιάνου Σάλα και σύμφωνα με τους ιατροδικαστές που έκαναν τη νεκροψία στο αργεντινό επιθετικός ο θάνατός του επήλθε από τραύματα στο κεφάλι και το στήθος κατά την πτώση του αεροπλάνου.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το πόρισμα της νεκροψίας στον πρώην παίκτη της Ναντ και τα αίτια του θανάτου του αποκαλύφθηκαν από τη «Wales Online».

BREAKING: Emiliano Sala died of "head and trunk injuries", an inquest hears https://t.co/CXlmbeLYs9

— WalesOnline (@WalesOnline) 11 Φεβρουαρίου 2019

Όσον αφορά στα ακριβή αίτια της συντριβής του αεροσκάφους, αυτά μάλλον θα αργήσουμε να τα μάθουμε, καθώς οι σχετικές έρευνες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα ένα διάστημα 6-12 μηνών.

Να αναφέρουμε ότι εντός 15μέρου αναμένεται να υπάρξει μία πρώτη έκθεση, στην οποία θα γίνουν και οι πρώτες εκτιμήσεις. Υπενθυμίζεται ότι η σωρός του εκλιπόντος ανασύρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και ταυτοποιήθηκε και επίσημα την περασμένη Πέμπτη (7/2).

Ο Αργεντινός επιθετικός που «πετούσε» από τη Ναντ στο Κάρντιφ για να παίξει στην ουαλική ομάδα, έχοντας ολοκληρώσει τη μεταγραφή του έναντι 20 εκατ.ευρώ, βρήκε τραγικό θάνατο στο αεροπορικό δυστύχημα της 21ης Ιανουαρίου…

Keywords
Τυχαία Θέματα