Μήνυμα Σαββίδη μετά τη μεγάλη νίκη: Τίποτα να μη μας παρασύρει μακριά από το όνειρο

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, τοποθετήθηκε μέσα από το site της ομάδας μια ημέρα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και συνιστά ψυχραιμία και διαύγεια, ώστε να μην χαθεί ο τίτλος.

Παράλληλα, ανέφερε πως είναι ευγνώμων και περήφανος για όλους και κατέληξε πως οι μεγάλες ομάδες

βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες στον τελικό τους στόχο με ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, ενότητα και επιμονή. Έστειλε μήνυμα και στον κόσμο του «Δικεφάλου» του Βορρά…

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Χθες ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για την οικογένειά μας! Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για όσα παρουσίασαν στο γήπεδο, τον κόσμο για την υποδειγματική του στήριξη από τις κερκίδες, την διοίκηση και τους υπαλλήλους για την οργάνωση και την διεξαγωγή ενός απαιτητικού αγώνα. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για όλους.

Αντιλαμβάνομαι τη χαρά και την ανυπομονησία όλων για την κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρό! Στους αγώνες που απομένουν πρέπει να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει!

Οφείλουμε να γίνουμε το λαμπρό παράδειγμα για το πως οι μεγάλες ομάδες βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες στον τελικό τους στόχο με ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, ενότητα και επιμονή!

Με τιμή, Ιβάν Σαββίδης».

Να αναφέρουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε και πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έξω από το γήπεδο, εμψυχώνοντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» του Βορρά, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι, ειδικά στην Τούμπα, περιμένει τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια και τους χαιρετάει όλους. Το ίδιο κάνει και με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Αυτό είχε πραγματοποιήσει και στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης, λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί, δεν έχει δικαίωμα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε βρεθεί στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ.

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα