Ο Μπακογιάννης έχασε το στοίχημα και θα κεράσει τον Σπίρτζη (video)

Στελέχη της ΕΕ, συνοδεία του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, και του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, επισκέφθηκαν την Πέμπτη τα συγχρηματοδοτούμενα από την ευρωπαϊκή ένωση έργα της Στερεάς Ελλάδας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η θετική πορεία των έργων πυροδότησε καλή διάθεση. Η περιοδεία χαρακτηρίστηκε από αρκετά χαμόγελα και χιούμορ η οποία κορυφώθηκε κατά την on camera

δήλωση του Χρ. Σπίρτζη που έκανε τον Κ. Μπακογιάννη να… χάσει τα λόγια του.

Για να γίνει αντιληπτό το αστείο του υπουργού Υποδομών πρέπει να υπενθυμιστεί πως ο Κώστας Μπακογιάννης είχε δεσμευτεί να κεράσει τον Χρήστο Σπίρτζη είτε καρπενισιώτικο τσίπουρο, είτε κρητική ρακή όταν προχωρήσει το έργο του Ε65.

Έτσι, ο υπουργός Υποδομών, εμφανώς με διάθεση χιούμορ είπε: «Για τον Ε65 είμαστε στην ολοκλήρωση των διαδικασιών που έχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οπότε, ο Κώστας (σ.σ. Μπακογιάννης) θα κληθεί να δείξει ποιος κόσμος υπερτερεί μέσα του. Αν είναι καλύτερο το τσίπουρο της Στερεάς Ελλάδας και της Ευρυτανίας ή η ρακή της Κρήτης».

Αμέσως ακολούθησαν γέλια με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος φυσικά δεν περίμενε μία τέτοια διατύπωση on camera, να χάνει τα λόγια του για λίγα δευτερόλεπτα και τελικά να καταλήγει στο ερώτημα: «Γατάκι σε εμένα;»



Βίντεο: Star Κεντρικής Ελλάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα