Νεκρός από πτώση ηλικιωμένος άνδρας στο Φανάρι της Ροδόπης – Πέθανε 70χρονος σε παραλία στα Χανιά

Τρεις συνάνθρωποί μας έχασαν τις ζωές τους τις τελευταίες ώρες σε Χανιά, Ξάνθη και Ροδόπη κοντά σε παραλίες. Μιλάμε για τρεις ηλικιωμένους άνδρες και ο ένας σκοτώθηκε από πτώση.

Πέθανε ένας 70χρονος στη παραλία της Χρυσής Ακτής στα Χανιά

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί ένας 70χρονος λουόμενος ο οποίος έκανε το μπάνιο του στη παραλία της Χρυσής Ακτής στα Χανιά.

Ο

ηλικιωμένος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα και αμέσως άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο και ο ναυαγοσώστης της παραλίας έκαναν προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης. Λίγο αργότερα έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Χανίων όπου αρχικά οι γιατροί τον διασωλήνωσαν.

Λίγο αργότερα ο 70χρονος κατέληξε, παρά το γεγονός ότι για 40 λεπτά οι γιατροί έκαναν προσπάθειες για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Νεκρός από πτώση ηλικιωμένος άνδρας στο Φανάρι της Ροδόπης

Ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Φανάρι Δήμου Κομοτηνής. Ο θάνατός του έγινε γνωστός το μεσημέρι της Πέμπτης (20/06), χωρίς να είναι προς το παρόν γνωστό ο ακριβής χρόνος θανάτου.

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες είναι περίπου 75 ετών και ζούσε μόνος του στον οικισμό. Ο θάνατός του επήλθε από πτώση από ύψος μερικών μέτρων. Ο άνδρας ζούσε σε μία ξύλινη κατοικία κοντά σε ταβέρνα του Φαναρίου και ο τόπος όπου βρέθηκε νεκρός απείχε μερικά μέτρα από το σπίτι του.

Άνδρας από την Ξάνθη εντοπίσθηκε νεκρός στην παραλία της Μάνδρας

Το πρωί Παρασκευή (21/06) 65χρονος Ξανθιώτης ο οποίος είχε πάει για ψάρεμα καβουριών εντοπίσθηκε νεκρός στην παραλία της Μάνδρας. Την σωρό του άτυχου άνδρα εντόπισε άλλος φίλος του που βρέθηκε τυχαία στο σημείο και πιθανότατα ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με την βοήθεια ασθενοφόρου και την συνδρομή του Λιμενικού σώματος και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών του θανάτου του.

Πηγή: evros24.gr/xanthinews.gr/eparxies.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα