Νέες «ρουκέτες» Καμμένου κατά Κοτζιά: Ο «Πήλιος Γούσης» μου επιτίθεται ενώ αναρρώνω

Σφοδρή επίθεση κατά του Νίκου Κοτζιά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Realnews» ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοτζιάς μιλώντας στη «Realnews» της Κυριακής, τόνισε πως ο Πάνος Καμμένος τα ήξερε όλα σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς «είχε ψηφίσει τις προγραµµατικές της κυβέρνησης Τσίπρα,

που ήδη τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν ως στόχο την υλοποίηση µιας πολιτικής σύνθετης ονοµασίας». «Είχε συμφωνήσει εξαρχής να αρχίσει η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό µε στόχο να κλείσει το θέμα», ανέφερε ο κ. Κοτζιάς.

Τα όσα δήλωσε ο πρώην ΥΠΕΞ φαίνεται πως ήταν αυτά που προκάλεσαν την «έκρηξη» Καμμένου, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει χαρακτηριστικά: «Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά».

Η σχετική ανάρτηση:

Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά.

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 18 Μαρτίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα