Μητσοτάκης – Γεννηματά κατά Πολάκη για την επίθεση σε Κυμπουρόπουλο

Σηκώνουν τους «τόνους» στη Νέα Δημοκρατία για τον Παύλο Πολάκη, μετά την επίθεση που έκανε ο τελευταίος εναντίον του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, για τον τρόπο που διορίστηκε σε θέση γιατρού.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σχολίασε ένα tweet του Κυμπουρόπουλου, στο οποίο ζητούσε ίσες ευκαιρίες, παραθέτοντάς του τον τρόπο που προσελήφθη στη θέση του.

Ο πρόεδρος

της Νέας Δημοκρατίας λοιπόν εξανέστη, γράφοντας ένα tweet-κατηγορώ προς τον Αλέξη Τσίπρα, για τον «φαύλο που κρατά στην κυβέρνησή του».

«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας», είπε συγκεκριμένα.

Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 23 Απριλίου 2019

Θέση πήρε και η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, εξαπολύοντας και αυτή με τη σειρά της επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού.

«Δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ. Πολλάκη. Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Όμως τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες…» έγραψε.

Δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ. Πολλάκη.
Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Όμως τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες… pic.twitter.com/T8YavgfqPB

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) 23 Απριλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα