Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη σύζυγο και την κόρη του Ευτύχη Μπλέτσα

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύντροφός του, Ηλέκτρα έγιναν γονείς. Ο ερχομός της κόρης τους, τους χάρισε χαμόγελα.

Τη Δευτέρα μαμά και κόρη πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και η όμορφη Ηλέκτρα πόσταρε φωτογραφία στο instagram με τον Ευτύχη και τον γιατρό της κι έγραψε: «Η γέννηση ενός παιδιού χωρίζει τη ζωή σου σε αυτήν που είχες πριν από αυτό και σε αυτήν που έχεις μετά από αυτό. Ένας γιατρός μπορεί να κάνει την εμπειρία της εγκυμοσύνης και της γέννησης πολύ διαφορετική ανάλογα με την στάση του στα πράγματα.

Εγώ

είχα την τύχη, την ευτυχία και την χαρά να έχω συνοδοιπόρο μου στο ταξίδι αυτό τον Δημήτρη. Ο dr. Δημήτρης Αθάνατος δεν είναι ο κλασσικός γυναικολόγος που φαντάζεσαι. Πρώτα από όλα είναι άνθρωπος. Νοιάζεται. Δεν επαγγέλλεται απλώς τον γιατρό αλλά ασκεί το λειτούργημα της ιατρικής.

Ο Δημήτρης έκανε την εγκυμοσύνη να μοιάζει παιχνιδάκι, με έκανε να μην φοβάμαι να κουνηθώ επειδή είμαι έγκυος και μου έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται κάθε νέα μαμά για να ξεκινήσει το ταξίδι του θηλασμού. Ο τρόπος που προσεγγίζει τα πράγματα με έκανε να αγαπήσω ακόμη περισσότερο κάθε διαδικασία που περάσαμε 9 μήνες τώρα και αυτό είναι κάτι που εύχομαι σε όλες όσες θα γίνετε μανούλες στο μέλλον. Βρείτε έναν γιατρό σαν τον Δημήτρη που θα νοιάζεται πρώτα για εσάς και το μωρό σας και μετά για οτιδήποτε άλλο. Βρείτε έναν γιατρό που να ταιριάζει με τον δικό σας τρόπο προσέγγισης. Δημήτρη σε ευχαριστώ.

Σήμερα φεύγουμε από την κλινική. Λες και δεν έφταναν ήδη όλα όσα έχεις κάνει για εμάς ήρθες και μας έδωσες δύναμη και αισιοδοξία για να ξεκινήσουμε τη νέα μας ζωή. Κάθε συμβουλή σου είναι για εμάς φυλαχτό. Το ταξίδι αγάπη μου @ftbletsas τώρα ξεκινάει».

Με τον παρουσιαστή να ποστάρει φωτό από την είσοδο και έξοδο του μαιευτηρίου και να γράφει: «Πήγαμε δύο και φύγαμε τρεις!!! Μεγάλη μέρα σήμερα. Φύγαμε από την κλινική και ήρθαμε σπίτι. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλό Πάσχα σε όλους! #newparents #kalopasxa».

Keywords
Τυχαία Θέματα