Μακελειό στη Σρι Λάνκα – Η στιγμή που βομβιστής μπαίνει σε εκκλησία (video)

Σύμφωνα με το ινδικό κανάλι TV9 στο βίντεο φάινεται έναε από τους καμικάζι την ώρα που εισέρχεται στην Εκκλησία St. SebastianΦοράει σακίδιο πλάτηςΈνας από τους επιζήσαντες δήλωσε πως πρόκειται για πολύ νεαρό άνδρα

Κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τη στιγμή που ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας εισέρχεται σε εκκλησία. Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από το ινδικό κανάλι TV9 και υποτίθεται πως απεικονίζει έναν από τους καμικάζι ενώ εισέρχεται στην Εκκλησία St. Sebastian, φορώντας ένα μεγάλο σακίδιο πλάτης.

Πιστοί

βρίσκονται σε ουρά μπροστά του, καθώς αυτός περιμένει έξω από το ναό, ανήμερα του Πάσχα των καθολικών.

Μαρτυρίες από επιζήσαντες

Την ίδια στιγμή, επιζήσαντες από τη μία από τις εκκλησίες, όπου σημειώθηκαν επιθέσεις, περέγραψαν τον έναν από τους βομβιστές, ο οποίος με απόλυτη ψυχραιμία πέρασε μπροστά από τους πιστούς και μάλιστα χάιδεψε κι ένα παιδάκι στο κεφάλι λίγα λεπτά πριν ανατιναχθεί.

Ένας από τους επιζήσαντες, ανέφερε ότι είδε έναν νεαρό άνδρα να περνά μπροστά από την οικογένειά του. «Στο τέλος της λειτουργίας είδαμε έναν νεαρό να μπαίνει στην εκκλησία με ένα βαρύ σακίδιο. Άγγιξε στο κεφάλι την εγγονή μου περνώντας δίπλα. Ήταν ο βομβιστής», είπε ο μάρτυρας.

Πηγή: Metro

Keywords
Τυχαία Θέματα