Εικόνες καταστροφής μετά την πυρκαγιά στο Περιστέρι – «Καταστράφηκα», λέει ο ιδιοκτήτης

Για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι κοντινών σπιτιώνΤις προσπάθειες των πυροσβεστών δυσκόλεψαν τα εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν στον χώρο

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το πρωί της Τρίτης, σε βιοτεχνία ηλεκτρικών ειδών στη Στυλιανού Γονατά 16, στο Περιστέρι.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική η οποία έσπευσε στο σημείο με 18 άνδρες και έξι οχήματα. Η φωτιά, ωστόσο, λόγω και του εύφλεκτου υλικού πήρε γρήγορα διαστάσεις.

Η

βιοτεχνία βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή του Περιστερίου, αριστερά και δεξιά βρίσκονται σπίτια και πολυκατοικίες, οπότε η κατάσταση ήταν επικίνδυνη.

#Πυρκαγιά σε βιοτεχνία επί της οδού Στυλιανού Γονατά στο Περιστέρι Αττικής. Επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 5 Ιουνίου 2018

Προβλήματα στα κοντινά σπίτια

Διπλανά σπίτια πλημμύρισαν από τα νερά που έριχνε η πυροσβεστική για να κατασβέσει τη φωτιά στη βιοτεχνία, ενώ η θερμοκρασία στο εσωτερικό τους είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι κοντινών σπιτιών, ενώ τις προσπάθειες των πυροσβεστών δυσκόλεψαν τα εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν στον χώρο.

Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης

Ο Νίκος Καρώνης, ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας, αναφέρει πως το κτίριο έχει υποστεί ολοκληρωτική ζημιά από τη φωτιά.

«Καταστράφηκα», δήλωσε μπροστά στις κάμερες. «Δεν έδωσα σημασία στο πρώτο χτύπημα», του συναγερμού σχολιάζει ο ίδιος που αναφέρει πως το κτίριο δεν είναι ασφαλισμένο. «Το κτίριο έχει πυρασφάλεια, αλλά δεν λειτούργησε» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα