Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ – καρέ ληστεία στο κέντρο της Αθήνας (video)

Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για τρεις άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να ληστέψουν  επιχειρηματία στο κέντρο της Αθήνας. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Κεραμεικό, όπου το θύμα διατηρεί κέντρο διασκέδασης.

Οι ληστές όπως φαίνεται από την κάμερα ασφαλείας κινήθηκαν ταχύτατα και κατάφεραν να διαφύγουν, παρά το γεγονός ότι το θύμα τους αντιλήφθηκε αμέσως και τους καταδίωξε πεζός. Η κλοπή συνέβη το περασμένο Σάββατο περίπου στις 7:00 το απόγευμα. Ο ιδιοκτήτης της μουσικής σκηνής,

βγήκε από το μαγαζί του και κατευθύνθηκε στο αμάξι του, που ήταν παρκαρισμένο στον απέναντι δρόμο.

Άφησε στο αυτοκίνητό του ένα τσαντάκι μέσης που περιείχε περίπου 2.000 σε μετρητά σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, την ταυτότητά του, το διαβατήριό του, το δίπλωμα οδήγησης, την άδεια του αυτοκινήτου, άδεια χειρισμού ταχύπλοου σκάφους και άλλα σημαντικά έγγραφα, αλλά και χρεωστικές κάρτες, ενώ και το ίδιο το τσαντάκι ήταν ακριβό.

«Άφησα το τσαντάκι στο κάθισμα του αυτοκινήτου, αλλά βρισκόμουν σε απόσταση ούτε δέκα μέτρων» αναφέρει ο επιχειρηματίας στο newsit.gr προσθέτοντας ότι είχε οπτική επαφή με το αυτοκίνητο. «Μέσα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, γυρίζω και βλέπω τρεις, δίπλα στο αμάξι μου. Ο ένας εξ αυτών με κοίταξε καλά, κοίταξα κι εγώ τα χέρια του και είδα ότι κρατούσε ένα μαύρο τσαντάκι. Δεν πίστεψα ότι ήταν το δικό μου» συμπληρώνει.

«Τους πήρα στο κυνήγι, τους πρόλαβα αλλά μέσα στη θολούρα μου δεν πρόσεξα να κρατούν τίποτα στα χέρια τους» συνεχίζει, εξηγώντας ότι δεν πήγαν στοχευμένα στο αυτοκίνητό του, αλλά πιθανόν είτε πρόσεξαν ότι άφησε το τσαντάκι στο κάθισμα, είτε περνώντας από το σημείο, είδαν το τσαντάκι και τους αποφάσισαν να το αρπάξουν.

(πηγή newsit)

Keywords
Τυχαία Θέματα