Και τον χορό έσυρε και τα κοπλιμέντα του πήρε ο Τσίπρας – «Είναι ομορφόπαιδο»

Αρκετά ήταν τα παραλειπόμενα από την περιοδεία που πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη, με την πρώτη ημέρα να δείχνει ιδιαίτερα επιτυχημένη, κρίνοντας τόσο από τη θερμή υποδοχή στις Αρχάνες, όσο και από το γλέντι που έστησαν κάτοικοι στο Χουδέτσι προς τιμή του.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, ο πρωθυπουργός φαίνεται πως ήταν

προετοιμασμένος για τα κεράσματα και τις τσικουδιές, καθώς το πρωί της Πέμπτης στο τμήμα του δρόμου Γούρνες – Χερσόνησος αρκέστηκε να πιει μόνο νερό, γνωρίζοντας ότι η ημέρα ήταν δύσκολη και οι οινοπνευματώδεις… πειρασμοί αμέτρητοι.

«Είναι ομορφόπαιδο!»

Αφού το μεσημέρι της Πέμπτης γευμάτισε στις Αρχάνες, το απόγευμα ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το Χουδέτσι, όπου έγινε δεκτός με λουλούδια, αγκαλιές και φιλιά. Ο κόσμος που βρισκόταν γύρω του και τον πλησίαζε σχολίαζε: «Είναι ομορφόπαιδο, το έχει, ξέρει να φερθεί και να μιλήσει». Κάποια κυρία η οποία τον πλησίασε, τον αγκάλιασε λέγοντάς του: «Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου».

Το κιτρινόμαυρο κασκόλ

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ένας άνδρας πέρασε στον λαιμό του κ. Τσίπρα ένα κιτρινόμαυρο κασκόλ. Αρχικά δόθηκε η εντύπωση ότι ήταν της ΑΕΚ. Όμως, μίλησε η… εντοπιότητα, καθώς ήταν του Εργοτέλη. Αν και φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ο πρωθυπουργός το φόρεσε, ενώ τα φλας των φωτογραφικών φακών πήραν «φωτιά».

(Με πληροφορίες από το cretalive.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα