Θεσσαλονίκη: Ένα bar restaurant μέσα στο δάσος, με θέα όλη την πόλη!

Μέσα στη φύση και με μια πανέμορφη θέα, λειτουργεί εδώ και λίγες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη, ένα ατμοσφαιρικό, σικ και ειδυλλιακό εστιατόριο, το Aelios Petra.

Βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του κτήματος Παλίτζια στην περιοχή του Χορτιάτη και τόσο η αρχιτεκτονική του όσο και η τοποθεσία του, είναι κάτι ξεχωριστό που δύσκολα θα βρεις όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και την υπόλοιπη

χώρα.

Για οικογένειες αλλά και για ρομαντικά ζευγάρια

Στον πολυχώρο κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο, ενώ ο εξωτερικός του χώρος διαθέτει μια μεγάλη αυλή και πανέμορφα μπαλκόνια. Ιδανικός μέρος για οικογένειες με παιδιά αλλά και για ρομαντικά ραντεβού.

Χαλαρωτική μουσική, εξυπηρετικό σέρβις σε συνδυασμό με την εξαιρετική διακόσμηση θα σας κάνουν να το ξαναεπισκεφθείτε.

Μπορείτε ακόμα να διοργανώσετε διάφορα events, πάντα σε συνεννόηση με τους υπευθύνους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εσωτερικός χώρος είναι άκαπνος.

Ποιοτικά υλικά, εμπνευσμένο μενού

Στο Aelios Petra μπορεί να πιείτε το πρωί τον καφέ ή το ρόφημα σας, συνοδεία εξαιρετικών λιχουδιών για πρωινό. Όσο περνάει η μέρα μπορείτε να απολαύσετε τα πιάτα του εστιατορίου.

Αυτά που σίγουρα ξεχωρίζουν και πρέπει να δοκιμάσετε από σαλάτες είναι η σαλάτα του Καίσαρα, με ψητό κοτόπουλο σχάρας, ντοματίνια, babby φύλλα, καραμελωμένο bacon, flakes παρμεζάνας, κρουτόν και sauce mayo, από ορεκτικά είναι τα παστουρμαδοπιτάκια με μαρμελάδα ντομάτας και sweet chili mayo, για κυρίως το μελωμένο αγριογούρουνο, μαγειρεμένο με δαμάσκηνο και πουρέ γλυκοπατάτας, το αρνάκι ρολό με πουρέ πατάτας, ή Τbone steak, με Ψητά Λαχανικά, Αρωματικό Λαδολέμονο & Sweet Chili Sauce.

Για γλυκό μια black forest ή μια πάβλοβα.

Οι πρώτες ύλες του εστιατορίου είναι προσεκτικά διαλεγμένες από Έλληνες παραγωγούς, ενώ η ποικίλά κρασιών, επίσης προσεγμένη από ελληνικά κτήματα. Όλα αυτά σε λογικές τιμές.

Ο πανέμορφος πολυχώρος είναι ανοιχτός Τετάρτη με Κυριακή από τις 10.00 το πρωί.

Πληροφορίες

Οδός: B’ Πάροδος Ανεμόμυλων, Χορτιάτης

Τηλέφωνο: 697 023 4123

FB: Κτήμα Παλίτζια

Keywords
Τυχαία Θέματα