Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε την ηλικία της – Πόσο χρονών είναι;

Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε την ηλικία της και εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο κι αν τον φοβάται.

Η ηθοποιός διανύει μια όμορφη περίοδο τόσο στην προσωπική της ζωή καθώς έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Λευτέρη Σουλτάτου, όσο και στην επαγγελματική που «σκίζει» για πέμπτη σεζόν η σειρά «Το σόι σου» όπου πρωταγωνιστεί.

Η σχέση σου με τον χρόνο ποια είναι; Τον φοβάσαι;

Όχι. Ούτε έχω πρόβλημα με την ηλικία μου ούτε κρύβω την ηλικία μου. Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ και ταμπού. Κλείνω τα 39 τον Οκτώβρη και χαίρομαι γι’

αυτό. Κάθε χρόνος που περνά για μένα είναι ένα μάθημα: Μαθαίνω πράγματα Ακόμη και για τον εαυτό μου. Βλέποντας την κόρη μου, την Εύα, να μεγαλώνει, συνειδητοποιώ πως μεγαλώνω και εγώ. Όπως το συνειδητοποιώ βλέποντας σε επανάληψη στην τηλεόραση παλιότερες δουλειές που είχα κάνει. Μου αρέσει όλο αυτό. Όχι, δεν τον φοβάμαι τον χρόνο. Ούτε θα τρελαθώ αν δω μία ρυτίδα ή μία άσπρη τρίχα.

Θα έκανες κάποια αισθητική επέμβαση ή για να βελτιώσεις κάτι που δεν σου αρέσει πάνω σου ή για να καθυστερήσεις τον χρόνο;

Όχι δεν έχω μπει σε διαδικασία. Είμαι πολύ φοβητσιάρα σε αυτά. Δεν ξέρω αν θα το τολμήσω ποτέ, γιατί φοβάμαι.

Πηγή: Tv έθνος

Keywords
Τυχαία Θέματα