«Παγωμάρα» και στην Πειραιώς με το νέο λογότυπο της ΝΔ

Το νέο της λογότυπο παρουσίασε την Πέμπτη η ΝΔ με αφορμή τα 44 χρόνια από την ίδρυσή της και όπως φαίνεται οι –αρνητικές – αντιδράσεις που ξεσήκωσε δεν περιορίστηκαν στους εξωκομματικούς, αλλά και στα ίδια τα «γαλάζια» στελέχη.

Στο Μουσείο Μπενάκη για τα 44α γενέθλια της ΝΔ λοιπόν πολλά ήταν τα πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης που έδωσαν το «παρών», μεταξύ αυτών οι δύο πρώην πρόεδροι, Κώστας Καραμανλής και Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στα διάφορα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν

όμως αντί για το αναμενόμενο εορταστικό αίσθημα, κυριάρχησε η «παγωμάρα».

Μάλιστα, όπως μετέφεραν στο altsantiri.gr πηγές της Πειραιώς το νέο λογότυπο δεν πολυάρεσε στους παρευρισκομένους της εκδήλωσης και κάπου ανάμεσα στην «παγωμάρα» και την έκπληξη, όλοι έψαχναν να βρουν τον πυρσό.

Μάλλον, το νέο μίνιμαλ σήμα της ΝΔ και η αφαιρετική επαναφορά του πυρσού είναι λίγο δυσνόητη ακόμη και για τα ίδια τα στελέχη του κόμματος.

Υπενθυμίζουμε ότι το σήμα της Νέας Δημοκρατίας είχε αλλάξει ξανά το 2011, όταν τότε πρόεδρος ήταν ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πυρσός είχε δώσει τη θέση του σε μία γραμμή, προκαλώντας – για όσους δεν θυμούνται – αντιδράσεις από οπαδούς και στελέχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα