«Διαξιφισμών» συνέχεια μεταξύ Παππά και Φίλη με «φόντο» την ΕΡΤ

Συνεχίζονται οι «διαξιφισμοί» μεταξύ του Νίκου Παππά και του Νίκου Φίλη με «φόντο» την ΕΡΤ, καθώς η σκληρή κριτική που εξαπέλυσε την Παρασκευή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής δεν έμεινε χωρίς απάντηση,

Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς μιλώντας στον News 24/7 σημείωσε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει μια κλειστή ΕΡΤ, κάτι που αποδεικνύεται από τις τοποθετήσεις του

για τη μείωση του ανταποδοτικού τέλους» προσθέτοντας ότι «καλά θα κάνει η ΝΔ να σκεφτεί ξανά τα επιχειρήματά της. Όπως ότι έπρεπε να είναι άπειρος ο αριθμός των αδειών. Τελικά, η αγορά, όπως αποδείχτηκε, δεν χωράει άπειρα κανάλια», ενώ για τον Νίκο Φίλη υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να πω τίποτα για τις δηλώσεις Φίλη, απάντησα στον κ. Μητσοτάκη. Είναι ταυτόσημη η κριτική».

Λίγο αργότερη σκληρή ήταν και η απάντηση που ήρθε δια στόματος του Νίκου Φίλη, ο οποίος μεταξύ άλλων άφησε αιχμές κατά του υπουργού ψηφιακής πολιτικής, σημειώνοντας ότι «πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος».

«Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα.Τα γεγονότα και τα προβλήματα στην ΕΡΤ είναι ξεροκέφαλα, ενώ ο αντίπαλος καραδοκεί για να ξαναρίξει “μαύρο”. Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Χρειάζεται διάλογος και αποφάσεις για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα