Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε οκτώ ευρώ για να… βοηθήσει τον Γιαννακόπουλο, που απάντησε: «Δώστε τα στον Μιλουτίνοφ ή στη ΔΕΗ»

«Φωτιές»… άναψε η κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να… ενημερώσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού με ανακοίνωση πως θα έχουν έκπτωση 50% στα φετινά διαρκείας των «πράσινων», εφόσον προσκομίσουν το περσινό διαρκείας της ομάδας τους, λόγω των όσων έχουν συμβεί στον «αιώνιο» αντίπαλο το τελευταίο διάστημα.

Η

ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε άμεσα και έκανε γνωστό ότι πήρε μέρος στο Pao Alive και κατέθεσε 8€, τονίζοντας πως το κάνει για να βοηθήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» με την ανακοίνωσή τους στα social media θέλησαν και αυτοί να… πικάρουν τον «αιώνιο» αντίπαλο, καταθέτοντας συμβολικά το παραπάνω ποσό στους «πράσινους» λογαριασμούς για το Pao Alive.

Για την ακρίβεια, έγραψαν: «Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος, συμβάλαμε κι εμείς στον αγώνα του “Keep Pao Alive” THE DAY – 1/7/2020». Ανέβασαν, μάλιστα, και τη σχετική απόδειξη της κατάθεσής τους.

Αυτό δεν πέρασε… έτσι από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση. Προέτρεψε τους Πειραιώτες να βάλουν υα 8 ευρώ στη ΔΕΗ ή στα χρωστούμενα προς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

«Δεν τα δίνετε καλύτερα στον Μιλουτίνοφ ή στη ΔΕΗ», έγραψε στο «instragram», θέλοντας με τη σειρά του να «πικάρει» και αυτός τους «ερυθρόλευκους».

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (14/07), ο μάνατζερ του σέρβου σέντερ, Γιώργος Δημητρόπουλος υπερασπίστηκε τo δικαίωμα του Νίκολα Μιλουτίνοφ – έχει καταθέσει πρόταση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας – να πληρώνεται στην ώρα του. Ο γνωστός μάνατζερ πρόσθεσε πως αν μείνει στον Ολυμπιακό, «θα δώσει το 100%». Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ο σέρβος άσος είχε καταθέσει προσφυγή κατά των ερυθρόλευκων», ώστε να πάρει τα δεδουλευμένα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του μάνατζέρ του ανέφερε:

«Ο Μιλουτίνοφ, όπως κάθε άνθρωπος στον κόσμο, έχει το δικαίωμα να απαιτεί να πληρώνεται στην ώρα του. Το γεγονός ότι σε κάθε ελληνικό σύλλογο, όπως και σε τεράστιο αριθμός στην Ευρώπη, εκ των οποίων σε αρκετούς της Ευρωλίγκας, του Eurocup, του Champions League, της ACB, ιταλικούς, τουρκικούς, ρωσικούς και σε άλλους, οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι ή πληρώνονται καθυστερημένα για χρόνια τώρα και δεν υψώνουν την φωνή τους αρκετά, το γεγονός ότι χιλιάδες υποθέσεις φτάνουν σε τοπικά δικαστήρια ή το ΒΑΤ, δεν σημαίνει πως όταν κάποιος απαιτεί να πληρωθεί ότι του οφείλεται υπάρχει ασυνέπεια. Το να μετατοπίζεται ένα παγκόσμιο πρόβλημα σε ένα σύλλογο είναι ανέκδοτο! Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαστε εκατοντάδες χρόνια μακριά από το ΝΒΑ.

Ο Νίκολα έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είναι απόφαση του συλλόγου αν θα μείνει ή όχι. Αν μείνει, θα δώσει το 100%, όπως πάντα, για τον σύλλογο που τον εμπιστεύτηκε χρόνια πριν, όταν οι άλλες ομάδες δεν το έκαναν! Ό,τι συνέβη μετά, όταν θα είναι ελεύθερος, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το ξέρουμε σήμερα».

Statement on Nikola Milutinov issue. pic.twitter.com/AyLBROtd3y

— Georgios Dimitropoulos (@DimitropulosOCT) 14 Ιουλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα