Η αναγέννηση του νέου Kia Ceed (εικόνες – video)

Τα τελευταία χρόνια η Kia αλλάζει πρόσωπο. Έχοντας θέσει τον πήχη ψηλά, στοχεύει να πάρει μεγάλο ποσοστό από τις πωλήσεις των αυτοκινήτων. Δεν είναι τυχαίο το σλόγκαν που κυκλοφορεί και λέει “ δεν σπάει, δεν χαλάει”. Και το εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο αυτό οι άνθρωποι της εταιρείας, οι οποίοι δίνουν 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης για τα μηχανικά μέρη ή 140.000 χιλιόμετρα.

Marca: KIA Ceed

1.6i 2008
Kilometraje: 89.000 km
Potencia: 120 cv
Caja de cambios: Manual 5 vel.
Carrocería: Compacto
“Cuando la pasión se convierte en servicio” CARWAYS
Consulta al ☎️ 650 43 02 94 / 677 27 94 05https://t.co/DRLn5E7RKR#carways #tallercarways #familiacarways pic.twitter.com/RiOW3a9FJ8

— CARWAYS (@Carways1) 27 Σεπτεμβρίου 2018

Στην πανελλήνια παρουσίαση του νέου Kia Ceed που έγινε στην Νεμέα, δόθηκε μεγάλη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα. Από την οδήγηση από την Αθήνα έως τη Νεμέα και μετά από 300 περίπου χιλιόμετρα οδήγησης διαπιστώσαμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο που μπορεί να κερδίσει την συμπάθεια μεγάλου ποσοστού των οδηγών που αναζητούν να πάρουν πολλά δίνοντας λίγα. Αν και η ιστορία της Kia είναι μικρή σε σχέση με τους ανταγωνιστές εντούτοις η πορεία του Ceed είναι άκρως ικανοποιητική. Η πρώτη γενιά πούλησε περίπου 89.000 μονάδες, ενώ η δεύτερη γενιά είχε μερίδιο αγοράς στην κατηγορία κοντά στο 12,5%. Η 3η γενιά αναμένεται να δείξει ένα άλλο, καλύτερο πρόσωπο, με πωλήσεις που στοχεύουν ακόμη πιο ψηλά.

Kia Ceed 1.0 Τ-GDi & 1.4 T-GDi [test drive] https://t.co/bLHh4992Y7 pic.twitter.com/SsyswaGX39

— caroto.gr (@carotogr) 27 Σεπτεμβρίου 2018

Απαντώντας σε ένα απλό ερώτημα γιατί Ceed, έχουμε να πούμε γιατί διαθέτει σπορ και δυναμική εμφάνιση. Ακολουθώντας την τάση της εποχής, προσεγγίζει περισσότερο τα αυτοκίνητα ελεύθερου χρόνου. Απέκτησε led φωτιστικά εμπρός και πίσω, καλαίσθητο εσωτερικό, εγωκεντρικό στιλ, δυνατούς κινητήρες για όλες τις απαιτήσεις των οδηγών και άριστη οδική συμπεριφορά. Αν και οι επικεφαλής της εταιρείας μίλησαν ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι η μάρκα που θα πρωταγωνιστεί στις αγορές, εμείς έχουμε να πούμε ότι σίγουρα θα παίζει σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις της κατηγορίας και στο μερίδιο αγοράς. Και όλα αυτά όταν η κατηγορία C τα τελευταία χρόνια έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και δέχεται επίθεση από τα SUV που μονοπωλούν τις προτιμήσεις των αγοραστών.

Η ασφάλεια είναι επίσης ένας άλλος τομέας που παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του οδηγού. Έχοντας όλα εκείνα τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας από το βασικό εξοπλισμό, βγαίνει μπροστά στον ανταγωνισμό. Αυξήθηκε -επίσης- κατά ένα μεγάλο ποσοστό η ακαμψία του αμαξώματος. Διαθέτει προηγμένη τεχνολογία, προσεγγίζοντας το νεανικό κοινό και αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω.

Ειδικά οι εκδόσεις GT Line αναμένεται να είναι αυτές που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των γρήγορων οδηγών. Στα τεστ ασφάλειας το μοντέλο πήρε 4 αστέρια, ενώ με το σύστημα ανίχνευσης πεζών πήρε πέντε αστέρια. Οι αερόσακοι είναι διπλής τροφοδοσίας και οι οποίοι ανοίγουν ακόμη και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο ή ο κινητήρας σβηστός. Τέλος, δεν θα πρέπει να παραγνωρίσουμε και το σύστημα Lane Keeping Assist το οποίο λειτουργεί κρατώντας το αυτοκίνητο στο κέντρο των ορίων.

This will warm you up

Keywords
Τυχαία Θέματα