Γιος πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή στο κύκλωμα κοκαΐνης – Απολογήθηκε ο ένας αστυνομικός

«Χρήστες» δηλώνουν επτά κατηγορούμενοι για το μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, στο οποίο εμπλέκονται και δύο αστυνομικοί. Ο ένας αστυνομικός που απολογήθηκε το πρωί της Πέμπτης, αρνήθηκε την ενοχή του και ισχυρίστηκε ότι μπήκε στο κύκλωμα ως «μυστικός».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ένα από τα άτομα που συνελήφθησαν και φέρεται να έχει ενεργή συμμετοχή στο κύκλωμα κατοχής, διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων

της ΕΛ.ΑΣ, είναι γιος πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή.

Οι αρχές διερευνούν πλέον τον ακριβή ρόλο του στην οργάνωση. Μάλιστα σύμφωνα με την ΕΡΤ ήταν μέσα σε σπίτι που έγινε έφοδος μαζί με τον φερόμενο αρχηγό του κυκλώματος.

Ο αρχηγός κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Και δύο αστυνομικοί στο κύκλωμα

Εμπλοκή στο κύκλωμα έχουν και δύο αστυνομικοί. Ο ένας υπηρετεί στα Γρεβενά και κατάγεται από τα Τρίκαλα κι ένας δεύτερος υπηρετεί σε υπηρεσία στην Αθήνα.

Ο ένας από τους αστυνομικούς, υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, (μετατέθηκε προσφάτως στην υπηρεσία πεζών περιπολιών, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ακόμα η μετάθεση λόγω αναρρωτικής άδειας).

Ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος κατάγεται από την Θεσσαλία και υπηρετεί στα Γρεβενά, απολογήθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης και αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, έχουν βρεθεί ποσότητες ναρκωτικών και όπλα, σε σπίτι στα βόρεια της Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα